REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ponta tranşează subiectul: Va fi sau nu noul ministru al Justiţiei?

Ponta tranşează subiectul: Va fi sau nu noul ministru al Justiţiei?

Replica API 15 februarie 2017 | 00:15 504

La o zi după apariţia zvonurilor potrivit cărora ar putea să preia portofoliul Justiţiei, fostul premier Victor Ponta lămureşte public problema: nu i s-a propus şi nici nu îşi doreşte funcţia de ministru al Justiţiei.

"Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele 'din piata', dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez: nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva! Clar? (ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli!", scrie Ponta pe Facebook, cu referire la faptul că era ministru interimar al Justiţiei la momentul numirii lui Kovesi în funcţia de procuror-şef al DNA.

Fostul premier a mai comentat şi votul din parlament, de avizare a iniţiativei de organizare a unui referendum, salutând poziţia unui coleg de partid, care nu a votat.

"Ma bucur ca nu sunt chiar singurul 'nebun' care nu a votat si nu sustine aceasta poveste inutila si groteasca cu referendumuri ale Presedintelui contra PSD! Dar sunt foarte ingrijorat pt Romania - in timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, catuse, proteste, referendumuri, nimeni nu mai da doi bani pe: economie, fonduri europene, investitii, sanatate, educatie, politica externa si regionala!!! Si o o sa vedeti foarte curand care este pretul pe care il platim toti ! Atata placere sinucigasa nu am vazut la alt popor!", mai scrie Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, cel mai jalnic prim ministru pe care l-a avut tara asta este mitomanul tontanac!
1
0
Ponta,cel,mai,bun,prim,ministru,de,pina,acum,-nu-l,mai,jigniti,veniti,cu,solutii,mai,bine,panarama,face,oricine
1
1
a spus ca nu va pleca pana nu distruge tot si va incepe cu apropiatii ca aia la DNA asa ca va rugam ies-ti in strada se organizeaza serbari, spectacole nunti fara daruri ciolos si soros platesc chiar si dan prostovan cu toate ca soros se delimitea-za de cei ce au primit si nu au adus nimic din ce au promis; Lasa ca poate sustinatoriial ajuta sa-si plateasca datoria !
0
0
sunt o cazatura de om!!!!!
1
0
Mai " Strada " nu e nevoie sa te ascunzi cand folosesti injurii fiindca oricum esti o cantitate neglijabila dupa cum te exprimi.
1
3
din cate se aude pe la palat ca vrea sa-l puna pe ciolos ori prula .... are pixu la el si mediteaza, mediaza ....
2
0
La puscarie,nenorocitule,viermele societatii,nu la ciolan ai facut destula rau tarii numai esti bun nici de pus PE varza,CA se impute,Mars la pirnaie,condamnatule
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218