REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Popularii, despre Vasiliev: „Un ofticat, nu mai pupă listă”

Popularii, despre Vasiliev: „Un ofticat, nu mai pupă listă”

Replica API 5 septembrie 2016 | 00:12 212

Senatorul contestă fuziunea dintre UNPR şi PMP

Senatorul contestă fuziunea dintre UNPR şi PMP

Pe data de 10 august, senatorul Marian Vasiliev a depus în instanţă o cerere de intervenţie prin care a solicitat anularea fuziunii dintre UNPR şi PMP. Brusc, senatorul s-a trezit că este apărătorul intereselor progresiştilor care sunt nemulţumiţi că au fost “desfiinţaţi” prin absorbţia cu partidul lui Traian Băsescu, PMP. „Este un demers în numele miilor de membri UNPR care nu au fost consultaţi. Când decizi desfiinţarea unui partid (asta înseamnă "fuziune prin absorbţie"- radierea din Registrul partidelor politice) îl întrebi şi pe membrul simplu de partid din cel mai mic şi îndepărtat sat. Pentru că acel "membru simplu de partid" a muncit, a fost jignit de multe ori în campanie, a fost alături de cei care astăzi sunt consilieri, primari, deputaţi sau senatori. Iar deciziile luate de un grup, fără acceptul celor "mulţi şi tăcuţi" este o ofensă. Nu mă interesează că fuziunea s-a dorit cu PMP sau cu Partidul Cultivatorilor de Kiwi. Nu mă deranjează un partid sau altul. Nu am o problemă cu alte partide. Problema mea este cu partidul meu. (…) Închei adresându-mă direct membrilor UNPR: până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, sunteti toţi membri UNPR! Şi nu puteţi primi dispoziţii de la membrii altor partide! Cei care şi-au asumat funcţii în alte partide, să îşi prezinte demisiile din UNPR şi să se inscrie în ce partid doresc. Nu poţi fi şef într-un partid şi membru in altul!!! Capul sus dragi colegi, drapelele UNPR pe sedii, insignele cu vulturul în piept şi...Dumnezeu sa ne ajute!”, a transmis Vasiliev prin intermediul unei reţele de socializare.

Şi, nu s-a oprit aici, el postând sigla „defunctului” partid, fapt care a adunat „like-uri” de la diverşi oameni, unii dintre ei membri PSD, dar şi de la primăriţa comunei Saraiu, Dorinela Irimia, fapt care ar trebui să-i pună oarece semne de întrebare liderului PMP de la Constanţa, Claudiu Palaz.

Referitor la senatorul Vasiliev, amintim că, urmare a fuziunii, el nu a fost cooptat în conducerea PMP cu „rang” de prim-vicepreşedinte, aşa cum poate că se aştepta, acest post revenindu-i fostului consilier (demisionar din UNPR înainte de fuziune) Vasile Roşu. De altminteri, se vehiculează că Vasile Roşu va fi pe lista PMP de candidaţi la parlamentare, în timp ce despre Marian Vasiliev popularii au comentat: „Un ofticat! Nu mai pupă listă”.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218