REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Porumb PREPARAT în GUNOI, în MAMAIA! VIDEO

Porumb PREPARAT în GUNOI, în MAMAIA! VIDEO

Replica API 31 iulie 2017 | 00:51 1238

Comisarii din cadrul CJPC continuă acțiunile de control la malul mării! Astfel, luni, 31 iulie, au "descins" în stațiunea Mamaia, în zona Perla, acolo unde se pregătea de zor porumbul care, după cum au spus muncitorii, era pentru toneta autoservirii Cleopatra.

Afacerea îi aparține lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din partea PSD. Revenind la activitate, este vorba despre modul în care se pregătea marfa, pe a cărei cutii (în care era depozitată) scria Porumbul Vesel. "Așa înțeleg dumnealor să pregătească porumbul pentru clienți în... gunoaie", a spus Horia Constantinescu, șeful CJPC. "În imagini se pot observa condițiile mizere, fiind vorba despre deșeuri peste tot, iar porumbul ținut pe jos. "Unde este piața de desfacere", a întrebat Horia Constantinescu, odată ce a intrat în așa-zisa încăpere de preparare a unor produse ce se vor a fi comestibile. "În Mamaia", au răspuns cei care lucrau de zor. "Sunteți angajat?", a întrebat șeful CJPC Constanța un bărbat aflat acolo. "Da, azi e prima mea zi", a răspuns el. "Nu, nu, nu suntem aici…, nu suntem angajați. Noi am venit azi că a avut nevoie, ne ajutăm. Da, porumbul merge la fiert. Da' nu acum. Că dacă nu au nevoie, ei îl bagă în frigider. Nu îl fierbe aici. Acolo, la ei. Dar îl spălăm înainte. Aici îl spălăm. Uitați". Și individul a arătat unde îl spală: în baie, lângă vasul de… toaletă.

Update: Reprezentanții Complexului Cleopatra au precizat că porumbul nu are legătură cu autoservirea. "Noi nu vindem așa ceva. Este vorba de o tonetă de peste drum", au declarat aceștia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vinzarea porubului fiert s-au ne fiert nu are legatura ch autoservirea Cleopatra.Aici exagerati si nu ii corect.Asta dak va intereseaza corecta informare,altfel...Reportaje si filmulete rautacioase.
0
0
Normele de igiena lipsesc in toate statiunile la toate tarabele care vand porumb mai ales apa curenta care este o necesitate.Lua-ti masuri pentru aceasta necesitate urgent.Bolile se inmultesc si raspandesc foarte repede de la mizerie.Lipsa apei ii obliga sa fiarba porumbul nespalat si in aceeasi apa doar completand-o.
0
0
Un tepar afaceristul asta!il mai ajuta si fatalau cu bani la echipa!inchideti-i tarabele!
1
2
Daca se vinde porumb langa Terasa Cleopatra,asta nu inseamna ca se vinde acolo...cei de vis-a-vis care vand nu sunt la Cleopatra,sunt langa...asa ca cei care fac articole de doi lei mai documentati-va....
1
0
Toti plecam cu 4 scanduri..dar spre deosebire de altii,unii oameni mai investesc bani in rugby!
4
2
LA ART. DESPRE TAXI AM SEMNALAT SI UNELE OBLIGATII ALE CLIENTILOR DAR MADAM CORBU A REFUZAT COMENTARIUL . DE C E ? ERA MAI MULT DECAT CIVILIZAT .
2
1
La asta a dat ffaadau sponsorizare acum, Clubul Cleopatra....Chirondojan nu se mai satura, aduna de peste tot. La plecare,tot 4 scanduri va avea!
6
5
veniti la eforie sud si nord, va rugam !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218