REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poşta Română lansează serviciul de curierat ultra-rapid "Luxury Post Express"

Poşta Română lansează serviciul de curierat ultra-rapid "Luxury Post Express"

Replica API 8 martie 2018 | 17:22 314

Poşta Română va pune la dispoziţia clienţilor noul serviciu de curierat "Luxury Post Express", bazat pe sistemul "door-to-door", prin care atât destinatarii cât şi expeditorii vor avea la dispoziţie propriul curier, se arată într-un comunicat de presă al operatorului poştal naţional, conform AGERPRES.

Potrivit Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), "Luxury Post Express" se adresează persoanelor care au pretenţii foarte clare de la serviciile de curierat.

Astfel, clienţii pot trimite, prin Oficiile Express ale Poştei Române, în aceeaşi localitate, cadouri, dar şi orice fel de alte colete, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 - 18:00, care vor ajunge în aceeaşi zi.

Trimiterile sunt împărţite în funcţie de greutate în două categorii, până la 5 kg şi peste 5 kg, iar preţurile variază între 19 şi 25 de lei/trimitere.

Pentru a beneficia de serviciul "Luxury Post Express" clientul trebuie să contacteze telefonic oficiul poştal express din oraş şi să plaseze comanda expediţiei. Ulterior, agentul curier se deplasează la adresa comunicată şi preia trimiterea. Comanda este preluată şi livrată la destinaţie, la ora comunicată de către client, fără a mai trece prin filtre suplimentare. Fiecare trimitere este monitorizată live prin sistemul Track and Trace, precizează sursa citată.

Noul serviciu de curierat ultra-rapid va fi disponibil, pentru început, în oraşele reşedinţă din: Bucureşti, Argeş, Ialomiţa, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ, Constanţa şi Vrancea.

Poşta Română, companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990, şi nu o instituţie publică, este deţinută de statul român, prin Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională (MCSI), în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România. La ora actuală, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614