REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Poşta Română: Vom urmări reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă

Poşta Română: Vom urmări reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă

Replica API 31 ianuarie 2018 | 00:00 311

Poşta Română va urmări reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă, soluţionarea problemelor şi reclamaţiilor sesizate în unele dintre oficiile Poştei, precum şi posibilitatea de a comercializa produse de presă, a informat marţi compania, scrie Agerpres.

Reprezentanţii mai multor publicaţii de presă scrisă au avut o primă întâlnire cu conducerea Poştei Române, agenda discuţiilor centrându-se pe metodele de îmbunătăţire a distribuţiei de presă scrisă în România, prin intermediul reţelei controlate de companie, informează un comunicat al CNPR.

Conform sursei citate, vânzarea de presă în oficiile poştale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al părţilor implicate.

"Vânzarea de presă în oficiile poştale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al părţilor implicate. Părţile au fost de acord că informaţia din presa scrisă trebuie să ajungă la cât mai mulţi cititori. Poşta Română reprezintă garanţia unui suport constant de distribuţie prin cea mai extinsă reţea de subunităţi din ţară şi cel mai mare număr de angajaţi de front-office din România. Una dintre concluziile întâlnirii este că parteneriatul dintre publicaţiile print şi Poşta Română poate fi extins şi îmbunătăţit. Vom urmări împreună reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă, soluţionarea problemelor şi reclamaţiilor sesizate în unele dintre oficiile Poştei şi, în acelaşi timp, vom explora posibilitatea de a comercializa, în reţeaua de oficii disponibile, produse de presă", afirmă reprezentanţii Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba,esti nebun?!Toata lumea isi ia informatiile de pe net,ziarelor li s-au redus tirajele,iar cnpr-ul vrea sa vanda ziare!!!Cui???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367