REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Povestea fabuloasă a româncei care a ajutat-o pe Monica Gabor să ajungă în SUA

Povestea fabuloasă a româncei care a ajutat-o pe Monica Gabor să ajungă în SUA

Replica API 11 mai 2021 | 00:11 1795

În urmă cu zece ani, era la un pas să ajungă în pușcărie, după ce a fost acuzată de trafic de droguri în România. Ulterior, Lorena Sârbu o ajuta pe Monica Gabor să ajungă și să devină cunoscută în S.U.A. Astăzi, viața șatenei s-a schimbat la 180 de grade! CANCAN.RO a aflat cu ce se ocupă acum Lorena Sârbu.

Lorena Sârbu este o femeie de afaceri, originară din Timișoara, căsătorită cu multimilionarul Toby Crabel. În 2008, șatena a fost la un pas să ajungă în spatele gratiilor după ce polițiștii de la DIICOT au descoperit pe Aeroportul din Arad două colete expediate din America pentru Lorena Sârbu și o apropiată de-ale timișorencei, care conțineau 1.000 de comprimate.

În fața procurorilor, Lorena Sârbu a recunoscut că obișnuia să consume diferite tipuri de droguri și a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare, în clinici renumite. Despre pastilele din colete, care conțineau substanțe narcotice, ea a susținut la vremea respectivă că i-au fost prescrise de medicii din S.U.A. Magistrații din Timiș au achitat-o pe bandă rulantă pe Lorena Sârbu, însă procurorii au contestat deciziile de fiecare dată.

Lorena Sârbu, sprijinul de nădejde al Moncăi Gabor

Lorena Sârbu este cea care a chemat-o pe Monica Gabor în Los Angeles, acolo unde fosta „scorpie de la Izvorani” susținea că a mers să facă bani pentru a-i asigura un viitor mai bun fiicei pe care o are împreună cu Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a defilat patru seri pentru Lorena Sârbu, care deține agenția Elite Modelling, în ținutele semnate de timișoreancă. La vremea respectivă, fosta soție a lui Irinel Columbeanu ar fi primit 10.000 de dolari din partea timișorencei. O parte din bani „pe contract”, iar restul ar fi fost cash, ca să evite impozitele.

Totodată, la vremea respectivă, Monica Gabor a fost suspectată că ar fi încălcat legile americane și s-ar fi folosit de viza VIP obținută cu ajutorul agenției Elite Modelling ca să ajungă peste Ocean și să muncească la negru.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lorena Sârbu

Lorena Sârbu este căsătorită cu Toby Crabel, un multimilionar din S.U.A. Cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă din Los Angeles, cu vedere către Oceanul Pacific, și au împreună trei copii: Andrei, în vârstă de 17 ani, și gemenele Ella Ivy şi Ava Eleonora Ann, în vârstă de 6 ani. Timișoreanca a plătit o tânără de 25 de ani din S.U.A cu circa 50.000 de dolari pentru a le purta în pântec pe gemene.

Absolventă a Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara, Lorena a studiat psihologia, însă la sfârşitul anilor ’90 a plecat în America, să studieze designul vestimentar la „International Academy of Design&Technology” din Chicago. S-a mutat apoi în Los Angeles şi a studiat la Fashion Institute Of Design and Merchandising, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cunoscuta la ea la scara blocului .o parasuta
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920