REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Povestea sfâșietoare a femeii care în fiecare zi, de 36 de ani, își caută fiica dispărută fără urmă

Povestea sfâșietoare a femeii care în fiecare zi, de 36 de ani, își caută fiica dispărută fără urmă

Replica API 28 ianuarie 2022 | 00:00 38893

Caz cutremurător în Moldova. O femeie își caută de 36 de ani fiica dispărută fără urmă în timp ce se îndrepta spre școală. Totul s-a întâmplat pe 24 decembrie 1986.

Sursa foto: sursa foto: shok.md

Totul s-a întâmplat după ce Maria Porubin și-a trimis fetița în vârstă de opt ani să-i aducă cheile de acasă. A fost ultima oară când a văzut-o. Autoritățile au făcut căutări cu câinii, pe la spitale, însă copila parcă se evaporase. Femeia distrusă de durere nu și-a pierdut speranța că ar putea să o regăsească pe Laura, iar acum speră ca prin intermediul mediatizării să se întâmple o minune, scrie shok.md, citat de antena3.ro.

În acea zi, femeia a mers la școală cu fetița. La un moment dat și-a dat seama că i-au rămas cheile de la cabinetul clasei în paltonul cu care fusese îmbrăcată cu o zi înainte. Așa că a rugat-o pe Laura să meargă repede acasă și să le aducă. Cele două nu locuiau prea departe de casă, așa că mama nu s-a gândit nicio clipă că s-ar putea întâmpla ceva rău.

Maria a mers în clasa sa, iar când a terminat lecția, a mers în clasa Laurei ca să ia cheile. În clasă, profesoara micuței i-a spus că Laura nu a mai ajuns la ore. Femeia a simțit cum i se taie picioarele, pentru că Laura nu lipsise niciodată de la ore și nici nu pleca undeva fără să anunțe.

A trimis un băiat acasă să verifice dacă Laura e cumva acolo și așa a aflat de la persoana care le închiriase casa în care locuiau că fetița fusese acasă, dar a plecat în mare grabă. Au început cu toții să o caute. Au mers la poliție, dar acolo oamenii legii i-au transmis să meargă acasă și să o aștepte.

Abia a doua zi, după multe insistențe, polițiștii au demarat căutările cu câini. Ei au fost primii care au dat anunț la TV despre dispariția copilului, o premieră pentru acele vremuri.

De atunci Maria și-a căutat fiica ani la rând, atât în țară cât și peste hotare, dar în zadar. Chiar și acum, după 35 de ani, încă mai speră la o minune. Își dorește măcar să afle că e în viață și că este bine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218