REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Povestea şocantă a femeii care a fost găsită moartă pe plaja Trei Papuci

Povestea şocantă a femeii care a fost găsită moartă pe plaja Trei Papuci

Replica API 23 februarie 2013 | 00:00 256

A plecat la coafor, să se aranjeze pentru nunta fiului!

A plecat la coafor, să se aranjeze pentru nunta fiului!

Pierderea locului de muncă a făcut-o să-şi piardă minţile în urmă cu mai mulţi ani. A trecut peste clipele grele, dând semne că se simte mai bine, însă o veste plină de emoţii avea să o pună din nou la pământ, de această dată... definitiv. Este vorba despre femeia care a fost găsită moartă pe plaja Trei Papuci din Faleză Nord, în ziua de joi, Iusein Nurdan, din Cobadin. Povestea femeii este una marcantă!

Femeia care şi-a găsit sfârşitul pe plaja Trei Papuci, din cartierul constănţean Faleză Nord, joi, 21 februarie, are o poveste cât se poate de marcantă. Iusein Nurdan, de 47 de ani, era respectată în comunitatea din Cobadin, acolo unde locuia. Potrivit edilului din localitate, Cristian Telehoi, femeia a fost economist în cadrul unei ferme din localitate, însă, în momentul în care şi-a pierdut locul de muncă, acum mai mulţi ani, a suferit o cădere nervoasă care s-a lăsat cu sechele. Familia, soţul, respectiv fiul, i-a fost alături, ajutând-o să treacă peste clipele grele, iar în ultima perioadă se simţea chiar foarte bine. "Chiar m-am întâlnit acum câteva zile cu ea şi ne întreba dacă se fac angajări la primărie. Părea că se simte foarte bine, dar nimeni nu ştie ce a fost în sufletul ei", a declarat, pentru "Replica", Cristian Telehoi, primarul din Cobadin. Însă, firul poveştii începe să prindă contur. Chiar dacă femeia se simţea mai bine, trebuia menajată şi ferită de emoţii puternice, fie ele de bun augur. În urmă cu câteva zile, un astfel de lucru s-a declanşat, fiul anunţându-şi mama că urmează să se căsătorească, moment în care, probabil, ceva s-a întâmplat. În ziua de miercuri, 20 februarie, Iusein Nurdan a spus că va pleca la coafor, şi-a luat bani, s-a îmbrăcat şi dusă a fost. Spre seară, când au văzut că nu se întoarce acasă, membrii familiei au intrat în panică, începând să o caute prin localitate. A doua zi dimineaţă, vestea avea să fie una şocantă: femeia a fost găsită moartă pe plaja Trei Papuci din Faleză Nord, dezbrăcată de la brâu în jos, aflându-se în nişte boxeri. Potrivit rezultatului cercetărilor, oamenii legii au menţionat că nu s-au găsit urme de violenţă pe trupul neînsufleţit, iar, după efectuarea necropsiei, medicii au confirmat că decesul a survenit în urma asfixiei mecanice, adică a murit înecată. Îndurerată, familia a înlocuit nunta cu înmormântarea, întrebându-se, probabil, ce a determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367