REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Povestea tâlharului care şi-a terorizat asociata: acum se întoarce la firmă!

Povestea tâlharului care şi-a terorizat asociata: acum se întoarce la firmă!

Replica API 17 septembrie 2014 | 03:04 208

La Techirghiol

La Techirghiol

Tâlhărie asezonată cu datorii şi poveşti siropoase! Este vorba despre un caz petrecut la Techirghiol, când un individ a dat buzna în casa unei femei şi a tâlhărit-o. Însă, victima e chiar asociata lui de la SC Estetique Stephany SRL, acolo unde, mai nou, cu permisiunea magistraţilor, agresorul se va întoarce la muncă, timp de 8 ore pe zi. A dat buzna în casa unei femei din Techirghiol, a ameninţat-o cu moartea şi i-a furat din poşetă 700 de lei. A fost arestat, apoi lăsat în arest la domiciliu, iar acum magistraţii i-au permis să meargă la serviciu.

Cam aşa a fost conturat un caz ce a luat „naştere” în noaptea de 25 spre 26 iulie anul curent, când Răzvan Ionuţ Tudor a recurs la tâlhărie. Însă, dedesubturile sunt mult mai colorate decât par la prima vedere. Potrivit informaţiilor noastre, „povestea” tâlharului a început mult mai devreme, la mijloc fiind vorba de presupuse datorii şi relaţii sexuale. Mai exact, precizăm că individul este asociat cu victima în cadrul societăţii Estetique Stephany SRL, acolo unde se va şi întoarce la muncă de altfel. În plus, pe lângă calitatea strict profesională, lui Răzvan i s-ar fi aprins „călcâiele” după colega de afacere, care ulterior i-a fost victimă.

Nici ea nu ar fi dat înapoi, între ei înfiripându-se o relaţie amoroasă, ascunsă de ochii soţului femeii, după cum spune gura târgului. Însă, cum nu poate fi numai de bine, se pare că Răzvan Ionuţ Tudor a considerat că asociata nu i-ar fi dat banii cuveniţi, dând buzna peste ea în casă şi cerându-şi drepturile. Cum nu a avut sorţi de izbândă, a ameninţat-o şi a umblat singur în poşetă, de unde şi-ar fi luat cei 700 de lei. De aici au intervenit oamenii legii, însă, recent, magistraţii i-au permis să meargă la serviciu. Dar la ce serviciu? Chiar la SC Estetique Stephany SRL, cu sediul în Constanţa, având ca domeniu de activitate transporturi rutiere de mărfuri, administratori fiind atât el, cât şi victima. Prin urmare, cei doi se vor întâlni în scurt timp, sub acelaşi acoperiş. Decizia a fost luată pe 15 septembrie, de magistraţii Tribunalului Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218