"Poveşti gastronomice de iarnă" , târg de Crăciun
"Poveşti gastronomice de iarnă" , târg de Crăciun
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestMinisterului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) va organiza, până în 22 decembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, târgul "Poveşti gastronomice de iarnă". Prin acest târg, care va fi organizat în curtea MADR, instituţia doreşte să promoveze în Bucureşti produsele tradiţionale şi ecologice româneşti care conservă obiceiurile şi tradiţiile culinare specifice Sărbătorilor de Crăciun. Potrivit MADR, cei interesaţi vor putea achiziţiona preparate tradiţionale din carne de porc, brânzeturi, pâine coaptă pe vatră, turtă dulce, miere ecologică sau sucuri naturale din fructe şi legume. În egală măsură, vor fi promovate reţetele strămoşeşti din judeţele Argeş, Suceava, Maramureş, Braşov, Galaţi, Alba, Olt, Bihor, Sibiu, Ilfov atât în ceea ce priveşte alimentele, cât şi în privinţa dulciurilor, băuturilor şi produselor dietetic, notează agerpres.ro.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News