REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Poze rare cu Katty Perry și Orlando Bloom, la plajă. S-a văzut mai mult decât trebuia!

Poze rare cu Katty Perry și Orlando Bloom, la plajă. S-a văzut mai mult decât trebuia!

Replica API 23 iunie 2021 | 00:00 833

Când vine vorba de cuplul format din Orlando Bloom și Katy Perry este cunoscut deja faptul că cei doi sunt extrem de relaxați în privința angajaților paparazzi.

Katy Perry

Foto: Profimedia

Tot în vacanță, aceștia au fost surprinși în trecut în ipostaze intime, în special actorul, care a fost fotografiat complet fără lenjerie intimă, în timp ce se plimba pe apă cu partenera lui, pe o placă, scrie click.ro.

Katty Perry și Orlando Bloom, din nou pozați în cadre „intime”

Acum, Katy Perry (36) a fost cea vizată de obiectivele fotografilor curioși, care au surprins un moment în care vântul i-a ridicat acesteia rochia, ca într-un moment marca Marilyn Monroe. Însă nici de data aceasta Orlando nu s-a lăsat mai prejos.

Foto: Profimedia

Fără să țină cont deloc de paparazzi, așa cum ne-a obișnuit, acesta stătea pe șezlong într-o poziție extrem de relaxată, fără să țină cont că bermudele îi joacă feste și lasă la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Însă, dacă tot este plin internetul de poze nud cu el de la întâmplarea anterior amintită, de ce să își mai facă probleme?!

click pe foto

Foto: Profimedia

Cei doi au ieșit la plajă și cu copilul lor, o fetiță care a venit recent pe lume și a fost numită Daisy (Margaretă n.r), iar celebra cântăreață pare că nu se preocupă deloc de a slăbi rapid după naștere, așa cum ar proceda vedetele autohtone. Cuplul a fost însoțit și de Flynn, fiul lui Orlando din relația cu modelul Miranda Kerr.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218