REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Poziţia PNL faţă de festivităţile privind preluarea preşedinţiei Consiliului UE, sancţionată

Poziţia PNL faţă de festivităţile privind preluarea preşedinţiei Consiliului UE, sancţionată

Replica API 12 ianuarie 2019 | 01:58 565

Atitudinea Partidului Naţional Liberal cu privire la festivităţile de la Bucureşti organizate cu ocazia preluării de către România a preşediniţiei Consiliului UE a fost sancţionată de reprezentanţii ALDE Constanţa.

“În afară că apreciez toate discursurile, care au fost ţinute acolo, cât şi festivitatea care a fost una la cel mai înalt nivel, în afară de chestiunile acestea, am remarcat poziţia pe care a avut-o şeful Partidului Naţional Liberal (n.r. Ludovic Orban), care a zis că nu vine la festivitate, că nu participă la eveniment, şi a avut aşa o poziţie ghiocel, mai umil”, a afirmat senatorul şi preşedintele ALDE Constanţa, Ion Popa. Precizăm că după ce în presa naţională s-a scris că liderul PNL nu va participa la concertul de joi, 9 ianuarie 2019, de la Ateneu, liderul PNL a contrazis informaţiile apărute. "Nu am luat nicio decizie. Este fake news. Dacă vom lua o decizie vom anunţa public. Adevărul este că invitaţia a fost primită abia astăzi. Nici nu ştiu exact cine a primit-o. Confirmarea trebuia să o dăm până în data de 8 ianuarie 2018. Neavând la dispoziţie o maşină a timpului, nu ne-am putut conforma acestei solicitări. Încă nu am luat o decizie. Vom anunţa până mâine (n.r. 10 ianuarie 2019), în jur de 12:00-13:00", a spus Ludovic Orban pentru Dc News.

Concertul de joi, 9 ianuarie 2019, de la Ateneul Român, a marcat debutul Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DRACnea si psd prin plecarea presedintelui camerei deputatilor in vacanta cu raioasa irinuca si prin invitarea infractorilor si condamnatilor penali la Atheneu alaturi de mai marii UE, asezarea penalilor chiar in loja oficiala, asta arata dispretul si bascalia lu DRACnea la adresa UE. Tot in loja oficiala a fost adusa si loaza lu veorica dancila si nora ei, tot bascalie se cheama!
4
0
Cum ce cauta acolo Adrian Severin, pai acolo toti erau penali, erau in familia lor de hoti europeni. Sti cumva cine le-a platit icrele negre, sturionii si fazanii ? Bine, au mancat si sarmale cu mamaliga, la oha. Deci, plata la poporul roman, adica noi care citim si cometam aici.
12
0
In fituica asta manipulatoare, care ca si latrina trei, sau guita tvn-ai sa vezi sau sa auzi cati condamnati penali au fost invitati de psd la Atheneu si cum a ajuns pupilul lu veorica dancila cu soata, nora veoricai in loja oficiala alaturi de presedinte, premier, Patriarh..dar o tin langa ca Dacian Ciolos a venit fara cravata si ca Ludovic Orban a participat si inainte a spus ca nu va participa! Asta era lucrul important? Nu ca copilul si nora au stat in Loja Oficiala? Nu ca ce cauta acolo Adrian Severin si alti condamnati penali???NU???
16
0
Daca nu perticipa Orban se amina toata festivitatea.Penibilul asta nu realizeaza ca este expirat,ca si altii.
2
15
Sa ti dau la muie de pensionar de cacat. Du te in plm si ingroapate singur bai mortule de foame
2
17
saracule , ai foc in casa...sau iti dam noi sa te incalzim o tuica ? mancare vad ca doar cacat ai !
2
16
pacat ca va dedati la astfel de minciuni, sunteti persoane mature, trecute prin viata si sa continui in a mintii- este inexplicabil. Unde va sunt principiile, asta in cazul in care le-ati avut? Sunteti constienti ca tot ce faceti are un singur scop, manipulare mizerabila, nu mai tine , gasiti o explicatie a prezentei in loja abaiatului si nurorei analfabetei viorica, a lui titi sultan de care acum am auzit? Sa va fie rusine, dragi romani, tineri, in masa , la vot- singura posibilitate de a scapa definitiv de ciuma rosie
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369