REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Prăpăd în zona podului din Km. 4-5: un vitezoman şi-a rupt în două maşina

Prăpăd în zona podului din Km. 4-5: un vitezoman şi-a rupt în două maşina

Replica API 22 noiembrie 2014 | 09:12 175

A acroşat bordura, a intrat pe contrasens şi a lovit un Ford

A acroşat bordura, a intrat pe contrasens şi a lovit un Ford

Circulaţia rutieră a fost îngreunată în zona Doraly, în dimineaţa de vineri, 21 noiembrie, din pricina unui vitezoman. Mai exact, traficul a fost oprit pe podul care face legătura între Şoseaua Mangaliei şi bulevardul Aurel Vlaicu, acolo unde un accident rutier a blocat strada. Poliţiştii rutieri au ajuns de urgenţă la faţa locului, dar şi un echipaj al Ambulanţei, care a preluat o persoană şi a transportat-o la spital.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Un autoturism marca Dacia Super Nova, cu numere de Constanţa, circula dinspre Billa către Aurel Vlaicu şi, ajungând pe pod, şoferul a pierdut control direcţiei de mers, a acroşat bordura de pe sensul său de mers, pătrunzând pe contrasens şi intrând în coliziune cu un autoturism marca Ford Mondeo, cu numere de Bacău, care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul marca Dacia a fost grav avariat, parbrizul sărind din loc direct pe carosabil. Şoferul din acest autovvehicul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital. Poliţiştii continuă cercetările. „În jurul orelor 08.53, T.A., de sex masculin, de 26 ani, din Tortoman, a condus autoturismul marca Dacia Super Nova, pe podul rutier Km 4-5, dinspre Şoseaua Mangaliei către bulevardul Aurel Vlaicu şi datorită neadaptării vitezei la condiţiile meteo, respectiv carosabil umed, pierde controlul direcţiei de mers, loveşte bordura din dreapta după care pătrunde pe sensul opus de circulaţie unde intră în coliziune cu autoturismul marca Ford, condus regulamentar din sens opus de P.A., de sex feminin, de 30 ani, din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto T.A.”, potrivit poliţiştilor rutieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614