REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Prăpastie uriașă între generații, în familia liderului Holograf. Dan Bittman cântă de dragoste, fiul lui, despre droguri și sex

Prăpastie uriașă între generații, în familia liderului Holograf. Dan Bittman cântă de dragoste, fiul lui, despre droguri și sex

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 1916

Moștenirea muzicală din familia Bittman nu se pierde, ci se transformă radical. Alex, fiul cel mare al liderului Holograf și al iubitei lui, Liliana, a preluat ștafeta și a trecut-o din registrul romantic în cel suburban. Alex nu cântă de dragoste, ci despre sex și droguri, în jargon de hip-hop, cu accente agresiv puse pe organe genitale și apelative de cartier.

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi. În familia lui Dan Bittman, e și nu e așa. Alex, fiul cel mare al cântărețului, face muzică, dar muzica lui e greu de digerat. Dacă tatăl său continuă să atingă inimi de îndrăgostiți, cu melodii ca „Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi” sau „Dragostea mea”, iar mama, textiera Liliana Ștefan, scrie melodii pentru copii, rebelul Alex, 19 ani, a ales să… înjure în versuri! Fostul DJ Sybro – cum își spunea în urmă cu vreun an – s-a combinat cu Tugay Tavukçu într-un nou proiect muzical, intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex, iar piesele cu care cei doi ies pe scenă și care „rup” în rândul tinerilor sunt uneori la limita pornografiei, alteori, dincolo de ea.

Genul abordat e trap, o nouă direcție muzicală în vogă, combinație între muzica electronică și hip-hop. În ciuda limbajului licențios, părinții îl sprijină pe tânăr în proiectul lui. Mama, Liliana, se duce la concertele lui, iar tatăl, Dan Bittman, i-a pus la dispoziție lui Alex baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip.

Versurile aici: libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614