REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Prea mult scandal! Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD şi pierde mandatul de consilier la Mangalia

Prea mult scandal! Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD şi pierde mandatul de consilier la Mangalia

Replica API 6 august 2019 | 00:06 1389

Menabit Ozghiun a fost exclus din PSD! Decizia Organizaţiei Municipale Mangalia a fost validată de conducerea judeţeană, iar documentul excluderii a ajuns şi la prefectul judeţului Constanţa, sub forma unei solicitări de încetare a mandatului de consilier local.

Analizând documentul pus la dispoziţie de PSD, prefectul judeţului Constanţa, Dumitru Jeacă, a comunicat Primăriei Mangalia ordinul de încetare a mandatului de consilier. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Local Municipal Mangalia, urmează să fie supusă atenţiei şi situaţia lui Menabit Ozghiun. Referitor la faptul că Menabit Ozghiun îşi va pierde calitatea de consilier local municipal, preşedintele PSD Mangalia, Neculai Tănase a declarat că: "Dânsul (Menabit Ozghiun - n.r.) se poate manifesta de acum din partea societăţii civile, aşa cum doreşte. A fost exclus din PSD pentru jigniri aduse colegilor. Eu înţeleg că poţi avea opinii diferite, e liber oricine să vorbească, să discute, nu pune nimeni pumnul în gură, dar până la jigniri. Ori dânsul, în activitatea lui în mediul virtual, a jignit colegii săi de partid. În plus, nu a avut activitate de partid, nu a achitat cotizaţia. Aceste lucruri i le-am tot trecut cu vederea, dar până la jigniri", a explicat Tănase. "Nu e nevoie de scandal şi circ pentru a face opoziţie. Eu şi colegii mei nu am votat proiectele pe care nu le-am considerat benefice, nu am votat bugetul actualului primar. Nu am nici o înţelegere cu primarul, nu am afaceri cu statul, eu vin din privat", a mai declarat Neculai Tănase, răspunzând unor întrebri legate de aprecierile lui Menabit Ozghiun la adresa sa.

Momentan, Menabit Ozghiun nu a făcut declaraţii, însă a dat de înţeles pe o reţea de socializare că va candida la Primăria Mangalia.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la ce comentarii faceti si stiind ce pacienti am e sigur ca exista Dumnezeu.Nu ati putea nici pipi sa faceti singuri.vai steaua voastra
0
0
Sa ne bagam p...in numele lui!
3
0
Vladimir, dv ati terminat vreun liceu? Ce criterii de a judeca un om cinstit aveti. Sau ai vreo satisfactie intelectuala ca Mangalia e jecmanita de unul cu 2 facultati? Sunteti buni numai de a denigra oameni cinstiti, postaci lasi, vanduti pe banii publici. Hotilor, lasilor, fariseilor. Mangalia vrea un om constit ca primar,sa faca treaba, doar cu liceul terminat. Nu un hot cu 2 facultati..incetati cu denigrarea!
3
2
Si presedintele psd mangalia si cap de oaie sunt niste personalitati...Din pacate atat poate sa genereze orasul asta, niste nulitati. PSD CIUMA ROSIE!
4
2
A facut un liceu,a fost un simplu granicer in vama si apoi a plecat in capitala. A revenit acum cativa ani,de atunci nu s-a angajat nicaieri si cica ar fi bun de ceva. Cred ca unii dintre voi ori sunteti prea creduli,ori realmente tampiti sa vedeti in acest individ un posibil candidat la primarie.
11
1
Ozzy face pe candidatul si Cautis negociaza banii de retragere.Mai vorbim.De fapt ei doi vind orasul.
4
0
O sti pe asta Menabit?Cit costa halatul?Asa o sa faci la anu!Asa cum a candidat Cautis la deputati,la fel o sa candidezi tu la primarie!
6
0
Asta este un bolnav mintal,un ,,sifilitic ,,
15
5
Draga Ozzy,ce teatru joci cu Cautis.Sunteti blat cu Stroe ca sa stoarceti mai multi bani de la Cristi Radu!Faci pe candidatul cind tu deja numeri banii.
14
2
Dar tu Maria cine esti? Tu ce ai facut pentru Mangalia? Voi, care il vorbiti de rau pe Ozghiun cine sunteti? Voi distrugeti Mangalia, prin furturi, minciuni,inselatorii cu metrul patrat de bordura de 5000 de euro! Mangalia nu mai vrea hotii la conducere reprezentati de partide politice din statul paralel. Vrem un om ca Ozghiun, simplu,sincer, care vrea sa ajute Mangalia.Vrem un Mangaliot, nascut aici, care nu se vinde !!
10
11
Cu exceptia faptului ca a fost impins in 2 vizite in America si bagat cu forta in institutia numita MAI de catre tata socru de la Bucuresti, cu un liceu terminat si cu o afacere pusa in brate tot de tata socru, ce il recomanda pe acest Ozzy? Inafara de ineptiile debitate cum ca el a facut si a dres, aberatii si mitomanie crasa, ce a facut acest politruc oportunist pentru oras? A indicat unde sunt gunoaiele? Vedem si noi. A indicat unde sunt serpii? Vedem si noi si singuri. A venit cu o solutie? Nu. Si atunci, nu ti-e dle rusine? Ramai la Vama blatistule si vinde in continuare ilegal mancare.
19
10
Pentru toti hotii, postaci de mai jos. Ozzy va tinut contra, impotriva hotiilor, abuzurilor facute de ceilaltii alesi pusi la putere in Mangalia. S-au intamplat toate hotiile care au pus pe butuci Mangalia, conturi blocate, viitoarele generatii de tineri datoare vandute din pricina nesabuintei si nebuniei voastre? La primaria Mangalia?? Da! Deci sunteti responsabili de tot raul adus Mangaliei. Cand un om v-a aratat cu degetul ca furati, aici, acolo...sariti toti ca niste sacalii turbati la beregata. Ca e maturator, ca e bucatar, ca e tatar, turc, moldovean..nu are importanta!! Sictir!
11
10
Cand l a parasutat pe loc promovabil dupa nici 2 luni in partid cum era nea pesedeu ? Noi am muncit si vamesul a profitat asta e adevarul ca va place sau nu Omu trebuia sa isi faca campanie moca ca stia ca nu mai prinde un loc la mocangeala e bine ca are multi adepti creduli si prosti si va mai sparge din voturile USR , Pro Romania si Alianta Mangalia si va ramane cine trebuie.
12
5
Gata, asta mai lipsea sa fie plans si regretat. Pai asta are 40 de conturi pe fb, se cearta el cu el, se lauda el pe el. Acest om are nevoie sa fie ajutat, dus intr-un centru si supus unor analize meticuloase si detaliate cu privire la capacitatile sale de a lua singur decizii. Baiatul asta este bolnav, el rezolva probleme precum santierul naval, aduce milioane de euro de la Shaideh, da voie Soarelui sa rasara, a facut 5 ani de karate intr-o singura vara, i-a uimit cu inventiile sale pe aia de la fbi, cia, mi6.Mai oamenilor, el are un amarat de liceu si atat. MITOMAN BIPOLAR
24
7
Vrajeala ieftina dupa modelul Oprescu de la Bucuresti. Diferentele sant ca Oprescu nu era labil sau bipolar, avea toti dintii, avea studii, avea un servici respectabil. Acest boschetar Menabit nu este in stare sa isi gaseasca nici macar un servici. Invarte in oalele si ciaoanele amplasate ilegal la Vama la prietenul boschetar Cautis, se lauda unul pe altul si cam atat. La muncaaaa bai pungasule cu privire de om nebun nu la macaneala si speranta ca faci si tu deun pachet de tigari. Candideaza in Crimeea penibilule!
17
8
ba sa fie.tanasa ala stie sa scrie???ca ciobanel stim ca nu
11
4
Nici o problema. Oricum,un consilier trebuie sa fie cineva care sa aib amulta minte ,experienta de viata si profesionala ,daruire pentru comunitate si sa se ocupe cu consiliatul,adica sa dea in pula mea sfaturi competente primarului. Daca un paraplici este pus consilier dupa reguli ce tin de partied,oricum e vorba de nauci pe care e mai bine sa nu-I iei in seama,ce pula mea sa consilieze. O porcarie comunistoida. Ori ai consiglieri,ori supraveghetori din partide,care pot fi rahati cu ochi?Mai bine fara ei. Alegem serif ca in vestul salbatic si gata,cu doi ajutori pusi de el,seriful.
12
0
Ce mare pierdere?Un nebun mai putin in CL
13
9
Ti-am spus Qzghiune ca daca te bagi in troaca PSD vei fii mancat de porci, tii tu minte? Vezi ca am avut dreptate? Si ajuns de rasul lumii, , sincer te credeam putin mai intelligent dar mam inselat tare
16
2
Tase huliganul a uitat cand il injura pe Ozzy si il ameninta public cu bataia in sedintele consiliului.
15
3
polite platite politic, rusine Tanase esti cel mai prost PSDist
14
6
Foarte bine. In sfarsit se incepe o oarecare curatenie si in psd, la nivel local. Zbieretele de apucat ale acestui Menabit stie tot dar nu face nimic, devenisera deja de prost gust.
13
10
era singurul psdist de mangalia care putea sa devina primar.sunt curios daca Georgel se muta la psd mangalia,daca da psd vrea primaria mangalia.daca nu e clara confuzia-sunt f.multumiti de radu .radule cat mai pacalesti mangaliotii ca esti pentru orasul asta?
17
5
Nu am facut politica si nu tin cu nimeni dar atata circ cat face si a facut Ozgiun asta pe Fb nu am mai vazut. Cine naiba il crede pe unul care vinde mahala si tiganie?
15
11
gen trantorii cu contracte in primarie. ai dreptate.
10
2
ha. ozzy asta nu are bani de cotizatie. daca nu ii mai da vreunu din mila e falit. nu e obisnuit cu munca.
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614