REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Precizări ale consilierilor ALDE cu privire la taxele din Mangalia

Precizări ale consilierilor ALDE cu privire la taxele din Mangalia

Replica API 16 februarie 2017 | 00:05 381

Consiliul Concurentei este în acord cu demersul consilierilor ALDE Mangalia, Tănase Leonard, Bociog Dragoș și Nicolae Moroianu, privind ilegalitatea HCL 114/21.12.2016, care stabilește taxe și impozite mărite nejustificatși în contradicție cu legeacu până la 300% pentru firmele cu activitate în Mangalia și care impune taxe speciale și de autorizare în mod ilegal, transmit reprezentanţii ALDE.

"Petitia consilierilor ALDE Mangalia a primit un răspuns din partea Consiliului Concurențeiprin care constată ca fiind corect semnalate încălcările abuzive ale Codului Fiscal și ale legislației în vigoare șiîn care se specifică faptul că a fost solicitatăanalizarealegalitățiiacestei hotărâri de către Instituția Prefectului județului Constanța. De asemenea, Consiliul Concurenței a transmis către Curtea de Conturi a României petiția formulată de consilierii ALDE Mangalia, cu solicitarea ca această instituție să efectueze un control cu privire la legalitatea majorării impozitelor și taxelor peste limita maximă prevăzută de Codul Fiscal și stabilirea ilegală a taxei de promovare turistică și a taxei pentru eliberarea autorizației de funcționare pentru toți agenții economici, deși Codul Fiscal nominalizează expres categoriile de activități ce intră sub incidența acestei autorizări. Solicităm totodată consilierilor locali PNL și UNPR să nu mai voteze cu lejeritate, din obediență, proiecte de hotărâri ilegale și în detrimentul locuitorilor și agenților ecomomici din Mangalia. Așa cum v-am transmis și anterior, vom continua demersurile nostre pentru intrarea pe un făgaș al normalității și pentru o guvernare locală în interesul cetățenilor Mangaliei, nu în interes personal, și vă vom informa permanent cu privire la rezultatele acțiunilor noastre", se arată comunicatul ALDE Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unitiva cu tontii si mariti chiar mai mult la fraierii aia din Mangalia nu doar noi astia de la sate sa platim sute peste sute avand venituri mai mici ca ei si tot voi va plageti baiii radailor
1
0
ii mananca pe paine pe mangalioti primarul gardist si gasca lui! Slab oras, pacat! Romulus sa traiasca! La Seychelles!
2
0
Orasul cu un primar navetist care nu a facut nimic in doua mandate in afara de pagube procese si fezabilitati ca si restul primarilor un clan de interlopi care a vandut bucata cu bucata orasul si ce era pe acolo cinema gradina de vara stadion lasate in paragina cu intentie sincer merita toti puscarie pe viata pentru distrugere cu premeditare desii in primarie sant consilieri pregatiti in diferite domenii blocheaza dezvoltarea acestui oras istoric Rusine.
4
0
ALOOO, baiii ... oare la acest consiliu s-au adunat numai si numai im... si cre.... ce aproba tampeniile unui ..... Cred ca vre-ti sa dispare-ti tonti din primarie : ATENTIE Baiiii ......
2
0
Bravo baieti. Voi si Ozzy ati ramas singurii la care le mai pasa si de Mangalia. Restul doar vanzatori. In frunte cu scarba de Mihai Sorin.
4
5
Baciog asta mai bine ar cerceta cum s-a respectat proiectul de executie al trotuarelor din oras. S-ar putea sa constate ca s-a marit ilegal trotuarul din fata chioscului unde stationeaza ilegal masinile ai caror soferi fac cumparaturi de la el de la carciuma. Eu trec mereu pe acolo si intorc masina si abia am loc cu autobuzul DMH din cauza lui. Politia locala a dormit pana acum da daca se trezeste si da o amenda ... mai sunt si niste fonduri europene deturnate cu trotuarul ala , e zi in zona drumului public deci penal ... Vucea nu mai e sa il acopere ..
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614