REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Precizări ale primăriei în legătură cu sistemul bike-sharing

Precizări ale primăriei în legătură cu sistemul bike-sharing

Replica API 2 octombrie 2017 | 00:09 371

În cursul anului 2016, stațiile de biciclete din zona hotelului Dorna și din zona hotelului Iaki au suferit avarii din cauza unor acte de vandalism, care au fost constatate și în cadrul vizitelor de monitorizare efectuate de către Serviciul de Monitorizare Proiecte din Direcția Generală Cooperare Teritorială Europeană.

În cursul anului 2017, a fost lansată procedura de achiziție a serviciului de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing, care cuprinde serviciul de call center, servicii tehnice stații și biciclete, relocarea bicicletelor, servicii de reparații ale rețelei de bike-sharing, inscripționare cartele de proximitate, aferent proiectului european “Black Sea Bike - Diversification of the tourism services în Constanţa – Balchik cross border region by bike - BSB”, pe o perioadă determinată de 4 luni. În cadrul procedurii s-a prezentat un singur ofertant, însă datorită neconcordanțelor apărute în oferta acestuia, procedura a fost anulată în data de 15.09.2017.

Proiectul „BLACK SEA BIKE – DIVERSIFICATION OF THE TOURISM SERVICES IN CONSTANTA BALCHIK CROSS BORDER REGION BY BIKE – BSB” face parte din Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013. Beneficiarul finanţării este: Parteneriatul Dintre Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanţa şi Oraşul Balchik – Bulgaria. Proiectul este dezvoltat de cele două administraţii, din Constanţa şi Balchik, urmărind nevoile identificate în legătura cu lipsa de servicii oferite turiştilor şi subdezvoltarea lor, care necesită investiţii suplimentare pentru a putea satisface toate nevoile acestora. “Black Sea Bike -Diversification of the tourism services în Constanţa – Balchik cross border region by bike - BSB” cuprinde în momentul de față o rețea de 24 de stații de biciclete și un număr de 390 de biciclete cu rol de mijloace de transport, cât și o modalitate de petrecere a timpului liber. Această rețea acoperă și conectează zonele importante ale orașului Constanța și stațiunii Mamaia.

Întregul sistem, atât stațiile cât și bicicletele, este în perfectă stare de funcționare iar pentru asigurarea continuității serviciului și coordonarea activităților specifice, va fi reluată procedura de achiziție pentru încheierea unui acord cadru cu o durată de 4 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trasati piste de biciclete ,in tot orasul,pe unde, sa, se plimbe, turistii...Daca mai scumpiti mult benzina,o sa mergeti cu trotineta...ca bicicleta nu va place sau preferati rolele...ecologistilor..
0
0
de mancare si caldura precum boul cum zici tu avem si tu si eu si altii nevoie.Tatra pune punctul pe i.apoi mai discutam de alte fitze.
0
0
Reparati,bai, Cazinoul.Faceti un teatru ca lunea,o polivalenta, un stadion. Aruncati banii pe toate prostiile. Scrieti in limba romana,terminati cu porcariile astea globaliste bolsevice.Umblati voi pe bicicleta pe vremea asta. Ati ocupat o banda de circulatie cind n-ai loc sa treci cu masina. Cit timp e folosita,banda aia pentru fitosi? Unde este eficienta?
0
1
Tatra, mancare si caldura ii dau boului in staul, ca atat ii trebuie! Avem nevoie de biciclete si piste pentru ele, de baze sportive, de evenimente culturale, de...civilizatie! Din pacate exact acest tip de gandire, carte nu vede mai departe de strachina din fata lui, ne-a adus in situatia jalnica in care ne aflam catara, ca natie! Trist...
1
0
Nu uitati sa le echipati cu auciucuri de iarna!!!
0
0
Ati futut o gramada de bani .scuze ati furat o gramada de bani pe porcariele astea noi in ro nu suntem de cacaturi deastea noi vrem mancare si caldura . Restu sunt gunoaie inutile
1
1
La Balchik, care e un oras minuscul in comparatie cu CT, functioneaza fara probleme, cu biciclete, displayuri cu touch si tot tacamul. Voi nici o bicicleta nu ati pus, si pot sa pun pariu ca pana in vara 2018 dispar si statiile alea jalnice, pe care abia le-ati pus pe picioare.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218