REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Precizări din partea conducerii Spitalului Municipal Mangalia, cu privire la 'isprava' unui deputat USR!

Precizări din partea conducerii Spitalului Municipal Mangalia, cu privire la 'isprava' unui deputat USR!

Replica API 24 iunie 2020 | 00:00 1839

Reprezentanții conducerii Spitalului Municipal Mangalia au declarat că unele măști de protecție și alte echipamente medicale folosite în prezent de angajații instituției au fost primite ca donație din partea unor companii sau organizații neguvernamentale. Totul are legătură cu ”isprava” unui deputat USR care a lansat, în spațiul public, mai multe informații legate de măștile de protecție din cadrul unității spitalicești de față.

„Încă de la începutul crizei epidemiologice, am primit, ca multe alte spitale, donații de echipamente sanitare, soluții dezinfectante și produse de igienă. Una dintre aceste donații, primite din partea unui lanț farmaceutic, a cuprins un lot de 15.000 de măști de protecție, dintre care 10.000 sunt clasice, în 3 straturi, iar 5000 sunt măști de protecție medicală, cu un aspect și sistem de prindere diferite. Precizez însă că toate măștile sunt omologate și certificate de Ministerul Sănătății”, a declarat Alina Dan, managerul spitalului. Potrivit acesteia, instituția pe care o conduce nu a dat bani pe aceste măști, iar angajații au primit și vor primi, în continuare și măști clasice, în cazul în care nu vor sau nu pot purta măști din respectivul lot de 5000 de bucăti, primite ca donație. „Pe toată durata crizei și inclusiv în această perioadă, am reușit să găsim soluții pentru toate problemele cu care ne-am confruntat, astfel că nu am avut focar de infecție în spital și nici răspândire intracomunitară a virusului. Respectăm cu strictețe toate regulile igienico-sanitare și folosim exclusiv echipamente omologate. Este păcat că un deputat a postat recent, pe rețelele de socializare, o dezinformare cu privire la activitatea spitalului nostru. Ar fi fost corect și deontologic să ne întrebe, înainte de a se grăbi să intoxice opinia publică, referitor la măștile de protecție pe care le folosim și proveniența acestora”, a completat managerul unității medicale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba mamutazalina dan,vezi ca toate cosmeliile facute in curtea spitalului,in locul parcului defrisat de iorgus,o sa.si parcheze masinile pe singura strada din curte.pe unde mai treceti fa? v.au mai ramas doi pomi,taiati.i si cimentati.i si pe aia. Sa va dea Dzeu alina si iorgus sa va tratati de boli grave la asa zisul spital mangalia!
2
0
E un turnator la DNA, Ungureanu il cheama. Nenorocitul asta a stropit la DNA toti marii medici ai tarii de la Cluj la Mangalia , via binenteles Bucuresti. Nemernicul asta ar tb. luate la suturi, nu ca sa-i votezi. USR-ul are agenda lui Soros, Macrou. In niciun caz al Romaniei.
4
1
Atacuri tip cu care usr spera sa preia puterea.
5
3
Draga doamna manager,ai purta in timp ce muncesti nu la birou,ci acolo,in salile spitalului mastile alea ca niste bucati de hartie igienica decupata, incomode si chiar proaste,fie ele si omologate? Sigur ca nu. Oi fi mataluta multumita,insa nu tot asa sunt si medicii si asistentele. Chiar crezi ca functioneaza ,,Omerta'' si nu se afla in tot orasul cam ce stare psihica se induce acolo,in spital? In loc sa fie un colectiv unit,caci vorbim totusi nu de foarte multi oameni,e ceva plin se stres bolnavicios. Pe bune,mastile alea caraghioase sunt naspa de purtat.Hartie igienica cu gauri la capete.
8
6
oare tanti managera cu liceu la seral si fac la ff stie ce inseamna deontologic?? sau a invatat cand era secretara primarului?
11
8
Cum s-au nimerit toti zapacitii la USR ??
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218