REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Precizări IMPORTANTE ale primarului Constanței cu privire la situația maxi taxiurilor din oraș. VIDEO

Precizări IMPORTANTE ale primarului Constanței cu privire la situația maxi taxiurilor din oraș. VIDEO

Replica API 1 noiembrie 2017 | 11:46 410

Primarul municipiului Constanța a punctat într-o conferință de presă susținută la finalul ședinței de Consiliu Local mai multe aspecte legate de transportul cu operatorii privați a cetățenilor orașului. Decebal Făgădău a punctat că maxi taxiurile care operează pe raza municipiului trebuie să respectele avizele emise, mai exact numărul de mașini și frecvența la care circulă. De asemenea, se va regândi sistemul transportului public din municipiu odată cu intrarea pe traseu a noilor autobuze care vor ajunge până la începerea următorului sezon estival. Posibilitatea achiziției și a altor autobuze nu este exclusă de catre edil. Principiul pe care se va merge în punerea în aplicare a sistemului transportului public se va axa pe comportamentul și nevoia călătorului constănțean.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce tot pui politia locala sa amendeze pe linia 304 ca noi nu avem alt mijloc de transport sa ajungem la servici imi pare rau ca team ales ca primar in loc de bine ai facut neai lasat pe jos la salarile noastre cu un leu ne convenea sa facem naveta nu toata lumea are bani ca tine stai la birou si dai comenzi
0
0
privind spre brasov,cluj,sibiu,oradea si alte orasele mult mai mici dar foarte curate etc nici NU EXISTA vreun fel de comparatie.asa ,,oras,,gandit pentru manelisti tigani machidoni si alte categorii de banditzi cu greu veti gasi in Romania.si nu avem scuza ca altii ca e ,,oras,,sarac.dimpotriva,portul trebuia sa ne propulseze pe locul 1 in Romania d.p.d.v salarial si social.inainte de 89 toti mogaldanii visau sa ajunga macar si docheri in port.in privinta transportului vedeti si dvs.conditiile din prezent la nivel de zanzibar.la fitze si figuri suntem primii.
2
0
Probleme mari cu acesta mafie a maxi - taxi-urilor au fost in brasov ..galati ..cluj dar primariile de acolo au reusit sa le elimine de pe piata si au facut un transport in comun jos palaria vezi brasov ..in constanta nu se vrea eliminarea lor ..ptr k mafia este mult prea mare ..la asa oras de cacat asa transport etc.
3
1
dar Decebal Fagadau mi se pare cel mai slab primar post-decembrist al Constantei.
8
0
eu zic sa disari tu din primarie
9
0
Pune taxare la sofer,intrare exclusiv prin fata,camere in autobuz,ca sa nu mai fie romanul tentat sa dea leul la sofer,autobuze mai dese si rezolvati problema.Nimeni nu umbla moca,ca in microbuze,daca taxarea se face prin fata,chiar daca dureaza mult..In alte tari functioneaza,de ce nu ar functiona si la noi?ajunge cu mocangeala ptr tiganet,ajunge cu mizeria si haosul care este in oras.A devenit un oras infect C-ta cu maidanezi,tigani,mizerie.Fa ceva,Fagadaule,ca la urmatoarele alegeri se trezesc romanasii si vin la vot si nu mai iesi primar doar ca te voteaza HCoanda..
13
0
Scoateti odata cosciugele alea de pe roti si dati o importanta serioasa transportului in comun. Nu va mai bateti joc de oameni ! Nu mai fiti mercenari !
11
0
Auduna dreaku cainii din tomis nord!!!!!!!!! e plinnnnnnnnnnn
9
1
Terminati ba odata cu podu de la butelii.istoria se repeta ca si cu cel de la agigea?bai gelatule fa ba ceva pt cocina asta de oras ba.in ce hal a ajuns constanta.
11
1
Maxi taxi are frecventa redusa -oamenii merg claie peste gramada -stai in picioare si te da de toti peretii
8
1
De vorbe suntem satui. Cate s au zis ca se fac si nu s a facut nimic. Dar absolut nimic. Este infect acest oras.
9
1
Fagadau tine cu gsm ca are prieteni patroni si mai i a bani de la gsm fagadau ia spaga de la patroni de gsm KMY e un kamy care da spagi
11
3
Atunci faceti trasee si statii si pe strada Caraiman, e greu de ajuns la serviciu si la scoala cu copiii! E o zona moarta, nu trece niciun mijloc de transport pe acolo desi zona e foarte populata iar traficul este intens!
11
4
Scoateti gsm din interior ce cauta privati in concurenta cu rtc privati fac evaziune fura statu si orasu incurca traficu niste mizeri GMS
15
2
are transpotul la nivel de provincie din zona saraca indiana.am fost acolo,stiu ce vorbesc;la fel ca acolo in trafic gasesti carute cu magari,tigani cu sacii de gunoi in carucioare de fier,gropi haos si masini parcate oriunde.inca nu avem vaci si porci pe strada.,,microbuzele,,sunt la nivel de Pakistan.Credeti ca fostul oras isi va mai reveni?am dubii mari.golanii din politica de dupa,,revolutie,,au distrus sistematic absolut tot.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614