REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PRECIZĂRI IMPORTANTE DIN PARTEA GUVERNULUI, DUPĂ ÎNTÂLNIREA RATATĂ CU JUNCKER!

PRECIZĂRI IMPORTANTE DIN PARTEA GUVERNULUI, DUPĂ ÎNTÂLNIREA RATATĂ CU JUNCKER!

Replica API 18 septembrie 2018 | 01:15 364

Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată, se arată în comunicatul de presă al Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIeeeeeeeee la astia de sub mine ! CIUMA ROSIE pentru toti cretinii care sunteti !!!!
0
4
MUIE PSD si MUIE SUSTINATORILOR!!!!
3
2
si la asta de sub mine tot muie de la toti care dau muie la psd.Si de la pensionar.
2
2
hodorog basit , sa ne sugi pula romanilor adevarati . SA SUGI pula la toti romanii adevarati pana faci febra la falci . Sa te ajute si nevasta , ca ea nu a iesit la pensie ! vino in fata primariei , sa vada lumea un rezistent muist .
2
4
Veoricoooo... iar te-ai facut si ne-ai facut pe noi romanii, de RUSINE! Nu te-au "informat " jandarmii ?! Ca tu si Dragnea, Carmen Dan,....etc. nu aveti nevoie de SPP-isti, voi sunteti cu jandarmii. Da, este bine, dar nu suficient: ei va apara, dar nu va informeaza, nu va protejeaza de neprevazu, de ridicolt.... Asa ca ...ti-ai luat-o la greu doamna, si de data asta. Jalnic ! Jenant si Ridicol !
6
5
si statul paralel functioneaza. MUUUUIIEEEE IOHANNIS !
6
7
Prostii dracului!! A cata oara faceti tara de ras!!!??
8
3
vitele proaste tot comenteaza aiurea ,daca avionul trebuia sa aterizeze la 18 30 ce dracu este asa greu de inteles avionul a aterizat cu 37 min mai devreme .SPP se ocupa de plecari primiri si asigura linia de comunicare ,turn de control administratia prezidentiala ca organizator ce au facut ?
6
6
prea multe pretentii de la o analfabeta, marioneta puscariasului draknea. unde nu e, nici dumnezeu nu cere
11
3
Unde era veorica? Unde esti nea geovanny becali mafiot de mafiot s-o inveti pe veorica ce si cum sa faca daca vrea sa se gaseasca cu cineva la aeroport?! Veorico, iti da nea geovanny un carton si o carioca si te afisezi cu cartonul scris asa la scara avionului : eu sunt veorica.
14
3
Ce poti sa comentezi!!!! Incompetenta la nivel guvernanental. Marionetele lui Dady .?!?.!?.!
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367