REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Preda: Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL. Blaga nu trebuie să plece

Preda: Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL. Blaga nu trebuie să plece

Replica API 12 decembrie 2012 | 00:00 160

Deputatul Cezar Preda a afirmat marţi seara, la România TV, că nu se impune demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PDL şi i-a criticat pe "vitejii" care au "săpat" în ultimele zile la PDL şi ARD.

Întrebat dacă Vasile Blaga ar trebuie să plece din fruntea PDL, Preda a răspuns negativ. "Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL şi ARD (...) Eu nu voi pune o cazma la baza partidului. Îl voi susţine pe Vasile Blaga şi conducerea partidului să facă analiza necesară a acestor alegeri", a declarat Preda.

Democrat-liberalul a spus că demisia sa din funcţiile de conducere pe care le deţinea în PDL nu poate fi comparată cu o eventuală demisiei a preşedintelui partidului într-un moment foarte dificil pentru pedelişti.

"Una e să-şi dea demisia un prim-vicepreşedinte cu rezultate slabe şi alta e să demisioneze preşedintele partidului de opoziţie, opoziţie care e şi aşa firavă", a apreciat Cezar Preda.

El susţine că analiza rezultatelor de la alegeri trebuie făcute de jos în sus, iar cei care nu au muncit suficient să-şi asume responsabilitatea.

"Eu am văzut ce rezultate proaste am obţinut, ce bătaie am luat la Buzău şi am considerat că e cazul să-mi dau demisia din toate funcţiile de conducere din partid. Azi am fost anunţat că am ieşit deputat şi îmi voi face datoria în Parlament, aşa cum prevede legea", a mai spus Cezar Preda.

Mai mult: rtv.net

http://www.rtv.net/preda-am-vazut-in-trei-zile-multi-viteji-care-sa-mai-sape-la-pdl-blaga-nu-trebuie-sa-plece_57648.html

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369