REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Preda lui Ponta:A spune că urăşti ce reprezintă Traian Băsescu înseamnă că îi urăşti pe toţi românii

Preda lui Ponta:A spune că urăşti ce reprezintă Traian Băsescu înseamnă că îi urăşti pe toţi românii

Replica API 16 octombrie 2012 | 00:00 232

Cezar Preda a declarat luni că prin afirmaţia lui Victor Ponta în care spune ,,că urăşte tot ce reprezintă Traian Băsescu" se înţelege că premierul îi urăşte pe toţi românii, deoarece preşedintele ţării reprezintă o generaţie de oameni care au muncit enorm, şi nu una ,,golănească".

,,Cea mai îngrijorătoare afirmaţie ( a lui Victor Ponta n.r.) care duce într-o zonă de iresponsabilitate este aceea că urăşte tot ce reprezintă Traian Băsescu. Le spun şi românilor, în numele PDL : un om care urăşte tot ce reprezintă preşedintele unei ţări e un om care ne urăşte pe toţi. Poate pe rând, nu toţi odată, dar el de fapt ne urăşte pe toţi. Asemenea afirmaţii sunt iresponsabile pentru că Traian Băsescu este preşedintele României, este un preşedinte ales de români, este un preşedinte care reprezintă o generaţie de oameni care a muncit enorm pentru această ţară şi nu o generaţie golănească, care aruncă cu noroi în tot ceea ce a însemnat muncă în România", a spus el în cadrul unei conferinţe de presă.

Prim-vicepreşedintele PDL a adăugat că nu este o laudă să spui că aveai 17 ani la Revoluţie şi de atunci nu munceşti deloc, ci este o laudă să spui că la Revoluţie aveai o vârstă care îţi permitea să faci ceva pentru România. ,,Nu este o laudă să spui că ai avut 17 ani la Revoluţie şi că de atunci nu munceşti nimic şi doar arunci cu injurii în oameni. E o laudă să spui că la Revoluţie ai avut o vârstă care ţi-a permis să faci ceva pentru România, ţi-a permis să munceşti pentru ţara ta", a susţinut democrat-liberalul.

,,Asta este generaţia pe care o reprezintă Traian Băsescu. Acestea sunt generaţiile pe care le reprezintă orice om ajuns la vârsta domniei sale, a preşedintelui. Este iresponsabil în declaraţii şi se vede că acest om ajuns premierul României nu şi-a pregătit în viaţa sa un mesaj pentru români. Toate mesajele trimise de Victor Ponta sunt mesaje viscerale, emoţionale, pe care încearcă să le îndrepte a doua zi sau a treia zi. Un şef de Guvern trebuie să iasă să le transmită românilor mesaje", a conchis Cezar Preda.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218