REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Predoiu: "Hai la miting!"

Predoiu: "Hai la miting!"

Replica API 28 septembrie 2015 | 23:36 205

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu îi îndeamnă pe bucureșteni să participe marți la mitingul organizat de liberali împotriva guvernului PSD și a lui Victor Ponta, în ziua în care este dezbătută și votată moțiunea de cenzură.

"Ponta vrea (din nou) să facă "milioane de locuri de muncă", Dragnea vrea să ne facă "'România curată"! Rău am mai ajuns ca doi penali să ne facă agenda și toate elitele adevărate ale României să tacă și să înghită, în loc "să-i ia de guler"! N-avem de discutat "tehnocrație" și doctrine cu doi șmecherași care-au pus umărul la coborârea politicului în mediocritate. Oare cum de nu înțeleg ce vrea și de ce are nevoie poporul, cei care încă îi mai țin cocoțați în funcții? Ăsta să fie interesul național?! Să fim conduși de semidocți mediocri a căror singură performanță e lingușeala șefilor (Ponta) și "smântânirea" voturilor și a fondurilor bugetare (Dragnea)? Și când vine o criză peste România, cine o rezolvă? Sau cine poate specula oportunitățile oferite României în afara granițelor? Orice complicitate și prietenie acum cu PSD-ul lui Ponta și Guvernul lui Dragnea (nu, nu e greșeală), reprezintă o formă de trădare a românilor. Bucureștenii au ocazia să-și spună cuvântul față de ei marți, la mitingul organizat contra guvernului PSD și a lui Ponta. Să dăm puțin politețea de-o parte și să le spunem în față acestor netrebnici cine sunt ei de fapt și ce-ar putea fi țara fără ei! Veniți la mitingul din București — Parcul Izvor, marți, ora 9.30. Nu ați face-o pentru PNL, ci contra PSD și Ponta, ați face-o pentru voi, cei care v-ați săturat de arogantă, hoție și minciuni! Hai la miting!", afirmă Predoiu într-o declarație de presă transmisă duminică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614