REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Predoiu, întâmpinat cu huiduieli la Constanţa. Palaz racolează PDL-iştii

Predoiu, întâmpinat cu huiduieli la Constanţa. Palaz racolează PDL-iştii

Replica API 29 noiembrie 2013 | 00:00 110

Mişcarea Populară sabotează partidul lui Chiru?

Mişcarea Populară sabotează partidul lui Chiru?

Partidul Democrat Liberal s-a organizat temeinic pentru marele eveniment, prezentarea raportului de ţară al lui Cătălin Predoiu, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Puţin a lipsit ca totul să se transforme într-un adevărat fiasco, din cauza unor persoane care, de la începutul dezbaterii, au dorit să se facă remarcate printr-un "spectacol" de senzaţie.

Joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cătălin Predoiu a prezentat în faţa constănţenilor proiectul său de ţară, în eventualitatea în care va ocupa scaunul de la Palatul Cotroceni. La startul conferinţei, preşedintele judeţean al PDL Constanţa, senatorul Christian Gigi Chiru, a fost perturbat din discursul inaugural de către o persoană care s-a recomandat a fi un susţinător al actualului preşedinte al statului, Traian Băsescu. Alte trei persoane, amplasate "strategic" în sală, l-au susţinut firav pe tânărul care s-a încăpăţănat să îl întrerupă pe Chiru, deşi senatorul îl invita la seria de întrebări, programată pentru sfârşitul conferinţei. După o scurtă repriză de huiduieli şi fluierături, tinerii au părăsit sala, în aplauzele participanţilor. Dacă, la început, Chiru vorbea de "colegul nostru", ulterior a specificat "fostul nostru coleg", expresie acordată în asentimentul sălii, care a bănuit un plan de perturbare a conferinţei. De altfel, mai multe persoane din primele rânduri au şi scrâşnit printre dinţi: "Numai Palaz (Claudiu-Iorga Palaz, preşedintele filialei locale a Partidului Mişcarea Populară - n.r.) poate să facă aşa ceva. Numai el e în stare". Imediat după părăsirea sălii de către tineri, lucrurile au revenit la normal, Chiru a reuşit să treacă peste moment şi să îşi continue discursul. Pe de altă parte, Cătălin Predoiu a avut o remarcă în timpul discursului: "Unde s-a ajuns cu lipsa de respect dintre noi, cum am văzut şi în această seară. Cineva a vrut neapărat să facă scandal, punând în umbră tot efortul dumneavoastră, al participanţilor. Acest gen de om care ignoră 800 de persoane s-a răspândit în societate. Acest gen de om poate îmbrăca haina unui primar sau a unui ministru sau, mai grav, a unui preşedinte de stat", a punctat Predoiu. Ceea ce este şi mai interesant, la doar câteva minute de la incidentul de la Casa de Cultură, filiala constănţeană a Partidului Mişcarea Populară a emis următorul comunicat: "Partidul Mişcarea Populară Constanţa anunţă că în data de 28.11.2013, un număr de 104 foşti militanţi şi simpatizanţi ai PDL s-au înscris în PMP. Aceştia au plecat din sală în care avea loc susţinerea proiectului de ţară al lui Cătălin Predoiu, în timpul discursului, motivând că nu se mai regăsesc în acest partid şi doresc să se alăture PMP, adevăratul partid de dreapta". Mai mult, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a completat: "Confirm înscrierea unor noi membri în PMP, membri care sunt susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu şi sunt gata să continue proiectele acestuia. Mă bucur tare că adevăratul partid de dreapta se întăreşte cu noi membri pe zi ce trece. Rămânem deschişi tuturor celor care cred şi susţin valorile de dreapta", a precizat Palaz.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218