REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Predoiu laudă blocarea numirii Adinei Florea la șefia SIIJ: „Ministerul a avut

Predoiu laudă blocarea numirii Adinei Florea la șefia SIIJ: „Ministerul a avut

Replica API 6 noiembrie 2019 | 01:00 444

Noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a declarat, marți, referitor la blocajul din CSM pe numirea Adinei Florea la conducerea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), că Ana Birchall a avut o poziție bună pe acest subiect.

Adina Florea

"Voi studia problema, nu vreau să dau un răspuns superficial ( cum va vota în plenul CSM -n.r.), dar așa, la prima vedere, nu am de ce să o critic pe doamna Birchall. Nu vreau să angajez poziția ministerului acum aici , fără a studia toate dosarele. Ce s-a văzut de la nivelul meu de deputat în Parlament, cred că ministerul a avut o poziție bună. Cu doamna Savonea, m-am întâlnit o dată sau de două ori în Parlament, eram la aceeași masă la Comisia Juridică, nu am colaborat, nu o cunosc nici din medii profesionale. Eu sunt foarte atent la ceea ce se întâmplă. Dacă Parlamentul nu va dezamăgi în ceea ce privește răspunsul rațional pe proiectele de lege pe care sistemul judiciar le așteaptă , pe care cetățenii le așteaptă , atunci nici dânșii nu vor avea dezamăgirea că abandonăm lucruri în Parlament", a declarat Cătălin Predoiu, după preluarea mandatului, conform Mediafax.

Cătălin Predoiu a mai deținut portofoliul Justiției în perioada 2008-2012 și a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat ti-ai dori sa fii un incult precum dl Predoiu, dar inetelectul tau lipseste cu desavarsire. Legat de aceasta nulitate numita ADINA FLOREA trebuie sa dispara definitiv- atat ea cat si aceasta sectie special infiintata
2
4
Jigodia asta de adina florea ar face bine sa dea inapoi apartamentul ANL de pe strada Traian primit cadou de la mascariciul dereglat psihic , pentru ca nu se incadra in conditiile impuse sa-l primeasca moca... desigur ca deja l-a cumparat , dar cred ca mai exista DNA si nu s-a inchis dupa ce l-au ascuns pe umflatul betivan cu drena de NY...
8
3
SSIJ este militia politica a psd condusa de Adina Florea coada de topor a lui Tudorel Toader, sluga psd-ului si-a lui DRACnea.
8
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
8
5
pai oare de ce?
3
2
Nu ba , eram nefericiti daca asta ajungea acolo , in conditiile in care tacsu este psdeu . Ce pula mea intelegi prin abuz ? Eliberarea hotilor , criminalilor , pedofililor si violatorilor ? Recurs compensatoriu ? Complet de judecatori alesi de hot? S.a umplut tara de infractori din cauza unui penal nenorocit , todirel ....vedea.i.as familia schilodita si fututa.n gura de cei pe care i.a eliberat !
7
11
Adica e fericit ca vor aparea procurorii si judecatorii cu comportament abuziv. Doar e omul promovat de Base... Incompetenta PSD ia adus din nou pe astia la putere.
13
7
Un incult,Un limbis
8
8
muie pnl muie pnl muie pnl
11
13
Pe pulica franaru, nu l-a adus Elena Udrea...cu gura lui de babatie.....
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367