REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Predoiu: Momentul de reculegere de la Congresul PSD a fost de fapt o jignire adusă inteligenței românilor

Predoiu: Momentul de reculegere de la Congresul PSD a fost de fapt o jignire adusă inteligenței românilor

Replica API 19 octombrie 2015 | 23:58 211

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, afirmă că momentul de reculegere ținut la Congresul PSD pentru victimele comunismului reprezintă o "jignire adusă inteligenței românilor" și o "probă a ipocriziei maxime a unui politician cinic și ipocrit", cu referire la Liviu Dragnea.

"În ultimii 25 de ani, PSD s-a aflat 15 ani la guvernare și a avut timp de 10 ani președinția României. În mod inevitabil, PSD și-a pus amprenta pe societatea românească, pe destinul nostru și și-a pus-o într-un fel care a risipit de fiecare dată șansele românilor de a trăi într-o societate deschisă, performantă, corectă. Momentul de reculegere de astăzi din congresul PSD este proba ipocriziei maxime a unui politician cinic și ipocrit, a fost de fapt o jignire adusă inteligenței românilor", a declarat Predoiu, duminică, într-o conferință de presă.

El consideră că social-democrații ar fi trebuit să se reculeagă și să le ceară scuze românilor pentru mai multe lucruri, cum ar fi "corupția de stat din vremea guvernelor PSD, privatizările frauduloase, inventarea furtului votului și a șpăgilor electorale, ordonanța furtului de primari, blocarea votului românilor în campania prezidențială din 2014".

Liderul PNL a mai declarat că reuniunea PSD s-a dovedit a fi un "simplu târg al puterii între inculpați, trimiși în judecată, condamnați sau achitați", un congres al "prietenilor Justiției".

"PSD nu se poate moderniza, așa cum ne spune Dragnea, pentru că nu dispune de mentalitatea necesară modernizării.Modernizare înseamnă trecerea în slujba agendei cetățeanului. Cine din conducerea PSD poate oferi garanții că acesta va trece în slujba agendei cetățeanului? Șeful PSD și premierul PSD sunt de mii de ori mai bogați decât cei pe care ei pretind că îi reprezintă. Nu s-au îmbogățit în privat, practicând o profesie sau făcând o afacere, ci în funcții publice prost plătite, dar cu acces la smântânirea bugetului, adică a banilor cetățenilor români", a afirmat Cătălin Predoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218