REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Prefecţii ar putea fi numiţi politic. Ce se întâmplă cu Nicolaescu?

Prefecţii ar putea fi numiţi politic. Ce se întâmplă cu Nicolaescu?

Replica API 5 ianuarie 2017 | 01:14 438

Social-democraţii nu exclud modificarea legii, aşa încât prefecţii să fie numiţi politic! Declaraţia care întăreşte această variantă a fost făcută chiar de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea, preşedinte al Camerei Deputaţilor: „După ce Guvernul se va ocupa de problemele urgente acum și în paralel de legea bugetului, este posibil să ajungem la asta, pentru că s-ar putea ca această măsură inclusă în strategia guvernului tehnocrat să fie bună. Ei au prins asta în strategia de reformă a administrației locale. Este o variantă. E foarte posibil să ajungem la concluzia asta, pentru că de fapt suntem într-o mare ipocrizie care, vezi Doamne, sunt funcționari publici, dar de fapt sunt puși politic”. Dragnea a făcut această afirmaţie, răspunzând la întrebarea dacă dorește să schimbe legislația ca prefecții să fie numiți politic, să fie membri de partid, potrivit Agerpers.

La Constanţa, actualul prefect, Adrian Nicolaescu, a fost membru al fostului PDL, însă în momentul de faţă el este contestat, pe de o parte, atât de liberali (o parte dintre ei), dar şi de către unii dintre social-democraţi. “Aşteptăm să fie schimbat prefectul”, a declarat un social-democrat constănţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca psd-ul este la putere cum sa-l tii pe jegosul asta de om prefect de la pdl El este un pervers de om,un caracter infect si un om de nimic ,este 0 barat Afara cu el
3
1
Eu propun prefect de C-ta pe Baba Novac, ca poate sa si ia si sa si dea mooye.
0
2
Elena Udrea prefect de Constanta!!!! Mai vedem si noi io tzatza, un cur....
9
3
Politic sau nu,macar sa fie numiti oameni dedicati,seriosi,nu hahalere care pot fi oricand comparate cu orice japite de oameni de aiurea. Functiile mari trebuie sa fie ocupate de oameni de calitate,nu cum am fost obisnuiti sa fie pana acum,de niste bolovani cu ifose.
8
0
Soceanule, primar de PUB in Techirghiol vezi ca a cazut copacul din fata Casei de Cultura. Si pe Eminescu 45 sta sa cada.Si pe Balcescu 47. Nimeni nu le vede. Doar PUB este falnic in Techirghiol.
1
0
Are PSD in Constanta vreun om fara dosar penal ca sa fie numit politic? Trebuie sa vina unul sa rezolve toate problemele indiferent de culoare politica.
7
1
Un mare dobitoc
8
2
cel mai muist prefect
13
2
Nu a fost si nu este un tip performant. A demonstrat o in repetate randuri.
9
1
lol, de parca pana acum au fost numiti pe criterii de competenta.
10
0
Inaltul funtionar public va fi trimis la cimitirul elefantilor pe banii publici pana cand un alt guvern "tehnocrat" va avea nevoie de serviciile sale Cel mai marsav prefect pe care constanta l a avut vreodata
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102