REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Prefectul Constanței, LUAT LA ROST de ministrul de Interne! În timp ce era certat pentru proasta comunicare, prefectul dădea presa afară din sală!

Prefectul Constanței, LUAT LA ROST de ministrul de Interne! În timp ce era certat pentru proasta comunicare, prefectul dădea presa afară din sală!

Replica API 11 ianuarie 2017 | 02:27 436

Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, a fost certat de către Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, în timpul videoconferinței care a avut loc marți, 10 ianuarie. Ea i-a reproșat acestuia că nu a avut o bună comunicare în teritoriu.

Un lucru deranjat a fost că presei nu i s-a permis accesul la videoconferință în Constanța, în schimb, la București a fost prezentă o televiziune națională care a dat în direct discuția dintre Carmen Dan și prefecții județelor aflate sub avertizare meteorologică. Presei locale din Constanța nu i s-a permis accesul în sala din Prefectura Constanța de la București, membrii guvernului anunțând că această videoconferință are loc fără presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PALAZ ce face cum ce face sa ascuns k numele meu.Mic ii in toate si si in inteleigenta,in schimb ii mare la fitileala.Nu degeaba are mentor Basaul.
6
0
In general cei care-si cunosc nivelul slab de competenta se feresc de presa. A da afara presa,deci comunicatorii cu marele public,inseamna ca se feresc de public si vor ca acesta sa inghita doar mesajele bine selectate din care sa iasa vedete cool. Ce sa le faci,competentii muncesc in strinatate sau sunt marginalizati pe acilea,asa ca avem la butoane plevusca ramasa si promuvata de alte plevusti.
0
1
Din salariul tau iti pui benzina in mercedes?Sau din firma?ANAF ul ce face?
4
1
Acest Prefect este un incapabil ,este mai usor sa blochezi orasul si judetul decat sa scoti utilaje pe sosele si sa verifici acele utilaje ? aseara dupa ora 20.30 un utilaj se plimba cu lama pe sus,ce spune acest PREFECT ???
8
1
Fotografia asta spune tot!!! Toti au ceva de facut sau discutat doar INCOMPETENTUL DE LEARCIU DANIEL sta singur si se joaca pe telefon. Specimenul asta e vicepresedinte de CJ din partea ALDE. RUSINE TARICEANU!
8
1
Ziaristii cred ca sunt handicapati:"in sala din Prefectura Constanta de la BUCURESTI" ?????????
7
0
sa vina domnul care nu stia sa scrie "dividende" in locul lui....ca este trimis in judecata deja
2
0
din ce partid e prefectul de constanta?
7
1
pacaliciul Palaz ce zice de chestia asta, ca nu vad nicio poza cu mascariciul deszapezitor.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218