REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prefectul George Niculescu şi-a prezentat bilanţul mandatului

Prefectul George Niculescu şi-a prezentat bilanţul mandatului

Replica API 16 octombrie 2020 | 23:58 1732

În Sala "Remus Opreanu", din cadrul Palatului Administrativ, prefectul județului Constanța, George Niculescu, și-a prezentat bilanțul mandatului.

Vă reamintim faptul că acesta și-a dat demisia din funcția de prefect al judeţului pentru a participa la Alegerile Parlamentare ce vor avea loc în data de 6 decembrie.

George Niculescu a spus în cadrul conferinței că va candida la Senat de pe poziţia a doua.

"Astăzi am fost eliberat din funcţie, la cerere. Începutul mandatului meu a început pe 30 decembrie 2019, atunci când mi-am depus jurământul. Nici prin cap nu mi-a trecut ca voi fi cel care va gestiona o astfel de pandemie. Îmi pare rău că nu am reușit să punem punct acestei pandemii. Printre proiectele pe care le-am desfășurat se pot enumera: malul surpat de la Cumpăna. Suma de 25 milioane lei a fost alocată ptr reabilitarea zonei și astfel, lucrările au mers mai departe. Viitoarea calitate pe care o voi, și sper că o voi avea, mă va ajuta să nu abandonez acest subiect. Un altul, este sensul giratoriu de la Lumina. L-am implementat destul de rapid. Lucrările au durat 2 luni și astăzi avem un sens ce fluidizeaza zona si asigura siguranta cetățenilor." a declarat George Niculescu.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un golan bagat in afaceri pana in gat cu Fagadau si Bucovala! Duca -se!
1
0
Sa ne amintim cum a ajuns prefect. E interesant ce manevre s-au facut.
8
0
Este ginerele dlui mentionat in scandalul Lupoaica ..asa ca era normal a intervina..
3
2
Slab, slab, slab! La orice iesire publica a starnit comentarii, controverse, mistouri! In scandalul LUPOAICA era atat de implicat de parca ar fi fost avocatul alora, Bucovala care poate aveau dreptate dar prefectul Georgica nu trebuia sa se implice in chestia aia mai ales ca era treaba lui Fagadau!
5
0
Cea mai buna decizie a fost cand si-dat demisia. La realizari sa trecem scandalul Lupoaica in care el si echipa sa l-au invins pe Amiral...
7
0
..credeam ca si-a prezentat...DEMISIA..
5
0
Idiotilor, daca tot sunteti tari in gura, de ce nu va dati si numele? Comenteaza toate panaramele si toti ratatii si complexatii, le e mai usor sa isi justifice in capul lor propria viata de kkt ca fiind din vina altuia, nu din vina lor ca sunt idioti, vor bani dar fara sa faca nimic, leprelor
0
7
Acest individ ar trebui sa plece la Giurgiu de unde a venit . Nu intelege nimic din ce inseamna administratia unui judet . Este un parvenit pus de bucovala si ai lui sa negocieze puz-ul de langa tribunal . Acesta a fost targetul .UN INCOMPETENT !
10
0
Conducea saracia o masina de 100 mii euro cu fata ai de prost.
5
2
Pleaca un politruc, vine alt politruc. Aceiasi ochi albastri.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367