REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Prefectul Niculescu, demersuri pentru ca sala de sport din Ciobanu, transformată de Gurgu în sală de fitness, să revină comunității

Prefectul Niculescu, demersuri pentru ca sala de sport din Ciobanu, transformată de Gurgu în sală de fitness, să revină comunității

Replica API 27 ianuarie 2020 | 21:59 218

Săptămână trecută a fost una extrem de încărcată, din toate punctele de vedere, anunță prefectul George Niculescu. Acesta a transmis presei retrospectiva săptămânii trecute, ocazie cu care a anunțat că face demersuri pentru ca sala de sport din Ciobanu, transformată de primarul Tudorel Gurgu în sală de fitness, să revină comunității.

Luni, 20 ianuarie, a început săptămâna cu o ședință de lucru, la care au participat șefii departamentelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Constanța. Împreună, au trasat obiectivele săptămânii. Apoi, la invitația Statului Major al Forțelor Navale, prefectul a fost de față la plecarea puitorului de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” (PM-274), nava care se va afla la comanda Grupării Navale Permanente a NATO de luptă contra minelor. ”Reiterez mândria pe care o simt, ca român, atunci când buna pregătire a militarilor noștri este recunoscută la nivel internațional! Vânt bun din pupă!”, a mărturisit Niculescu.

Apoi, a făcut o vizită la viitorul sediu al Serviciului de Pașapoarte, situat într-un centru comercial de pe strada Ștefan cel Mare, a discutat cu proprietarul spațiului, care va trebui, în cel mai scurt timp, să finalizeze lucrările de compartimentare.

Marți, 21 ianuarie, s-a întâlnit cu Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța și cu Bogdan Bola, consilier județean, ocazie cu care au discutat ce demersuri trebuie făcute pentru ca sala de sport din localitatea Ciobanu, transformată în sală de fitness, ACTIVITATE PRIVATĂ, se poate întoarce în slujba localnicilor, mai precis, a copiilor comunei, pentru o viață sănătoasă. A doua zi, miercuri, l-a invitat și pe primarul comunei Ciobanu, dar acesta nu a dat curs invitației. De asemenea, a participat la bilanțul anual al jandarmilor constănțeni, care au raportat un an 2019 plin de reușite.

Miercuri, 22 ianuarie, a întreprins mai multe activități de organizare, de eficientizare și optimizare, care”sper că se vor reflecta în calitatea muncii pe care o vom face aici, în Instituția Prefectului Județului Constanța. Totodată, am luat legătura cu mai mulți primari de pe raza județului Constanța, care mi-au comunicat diverse subiecte de interes„, mai transmis reprezentantul Guvernului în teritoriu.

”Îmi doresc ca săptămâna aceasta să reușesc să ajut cât mai mulți constănțeni și să fac, alături de colegii mei, cât mai multe pentru acest județ. Simt un sprijin deosebit din partea multor oameni, dar și o reticență din partea altora. Respect ambele abordări și vreau să transmit că sunt deschis la dialog cu toți cei care își doresc acest lucru„, a conchis Niculescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este a lu Replica.
0
0
o alianta care distruge Constanta de zeci de ani. Macelarilor! De unde naiba ati scos limbricul asta care se crede prefect?
4
1
Si pe agenda domnului cand se va regasi si situatia constructiei lui tata socru? zona Lupoaica
4
1
Mai maritatule vezi de distrugerile facute de nemurile tale din parcul primariei Constanta. Ai rezolvat acolo sau te da nevasta afara din casa paracioasa mica.
6
0
datul la gioale sport national. domnul acesta nici nu au venit bine in functie prin imputernicire fara concurs si in loc sa vada si sa rezolve nevoile reale ale comunitatii incepe sa faulteze primarii generati de alte partide decat cel care imoral, anormal si poate chiar ilegal l-au propulsat in functie. ar fi ideal ca prefectul sa fie cu adevarat apolitic.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614