REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prefectul, vizitat de delegaţi din Turcia: se suplimentează cursele pe Aeroportul Kogălniceanu

Prefectul, vizitat de delegaţi din Turcia: se suplimentează cursele pe Aeroportul Kogălniceanu

Replica API 24 aprilie 2014 | 00:00 215

Prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a primit miercuri vizita unei delegaţii din Provincia Kastamonu - Republica Turcia. Delegaţia a fost formată din Erdogan Bektaş, guvernator al Provinciei Kastamonu, Excelenţa Sa Ali Bozcalişkan, consul general al Republicii Turcia, respectiv Excelenţa Sa Ogen Topcu, viceconsul al Republicii Turcia la Constanţa.

Guvernatorul Provinciei Kastamonu, Erdogan Bektaş, consideră că legăturile cu oraşele port la Marea Neagră trebuie întărite. Guvernatorul Provinciei Kastamonu, Erdogan Bektaş spune că doreşte să valorifice oportunităţile portului din zona lor, considerând că este important să se dezvolte relaţii cu celelate porturi la Marea Neagră. Vizita Guvernatorulului Provinciei Kastamonu, Erdogan Bektaş, la Prefectura Constanţa, este strâns legată de lucrările proiectului "Development of Outdoor Adventure Tourism Network in Black Sea Region (DOOA)", care se desfăşoară în aceste zile la Constanţa. Prin acest proiect se doreşte dezvoltarea reţelei turismului de aventură. Erdogan Bektaş a spus că Provincia Kastamonu are un mare potenţial pentru turismul de aventură, centre de schi, cascade, şi multe alte posibilităţi de distracţie. La rândul său, prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a spus că interesul comun este acela de a fi cât mai dezvoltate relaţiile bilaterale, afirmând totodată că tot ceea ce construiesc împreună, România şi Turcia va duce implicit la o mai mare valorificare a potenţialului celor două zone.

Consul general al Republicii Turcia la Constanţa, Ali Bozcalişkan, a punctat în cadrul întâlnirii că cele două părţi au obligaţia dezvoltării continue a căilor de comunicaţie. Ali Bozcalişkan consideră că şoselele nu sunt suficiente şi că trebuie mers mai departe, cum ar fi dezvoltarea căilor de comunicaţie, atât pe calea apei, cât şi pe cea a aerului. El a spus că deja la nivelul transportului aerian, numărul curselor de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu va fi suplimentat, ceea ce va conduce la creşterea numărului de turişti.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367