REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Pregătiri intense pentru sezonul estival: iată ce se laudă Primăria că va face

Pregătiri intense pentru sezonul estival: iată ce se laudă Primăria că va face

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:25 427

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru vacanța de 1 Mai și pentru sezonul estival. În acest sens, primarul Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, s-a întâlnit cu peste 80 de agenți economici pentru a pune la punct ultimele detalii, în așa fel încât stațiunea să fie gata să își primească oaspeții în data de 27 aprilie, atunci când vor sosi primii turiști.

Subiectul principal a fost legat de Campania „Curățăm Constanța Noastră”, program la care s-au alăturat și operatorii din turism din Mamaia, care au dat asigurări că până la sfârșitul lunii, faleza și spațiile din fața hotelurilor vor fi curățate. Echipele Primăriei au început deja lucrările de igienizare, a fost tunsă iarba și a fost adunat nisipul de pe faleză.

În zilele următoare vor fi reparate coșurile de gunoi, vor fi înlocuite băncile rupte de pe aleea de promenadă și vor fi vopsiți, în culoarea bleu, stâlpii de iluminat public.

Primarul Decebal Făgădău a făcut apel către agenții economici să lucreze în echipă astfel încât imaginea stațiunii să fie schimbată până la sosirea primilor turiști. „Poliția Locală a intrat serios în haina de autoritate. Avem întâlniri cu dumneavoastră, cu Apele Române si de asemenea vom avea întalniri și cu toți cei care nu înțeleg demersul nostru, pentru că nu este vorba despre imaginea unui hotel, a unui restaurant sau a unui primar, ci este vorba despre imaginea noastră, a Constanței. Vreau să reușim împreună, în efortul de a schimba, în mai puțin de două săptămâni, fața stațiunii.”

Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor continua și în perioada următoare, astfel încât Mamaia și Constanța să fie pregătite pentru începerea sezonului estival, se arată într-un comunicat al instituţiei.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine e bagabela din foto, intolita in rosu si cu toace de 14 ? O mare specialista a Primariei probabil!
2
0
nu statiune cu blocuri care deverseaza rahat in mare.
4
0
Stalpii vor fi vopsiti. Prea bleu, prea ca la tara! Atat ii duce capul, atat fac!... Vai de capul vostru!...
4
0
Am vazut ce pregatiri de curatenie se fac in cta de te-apuca risul -bla bla bla
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369