REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pregătiri pentru sezonul estival! Puncte de prim ajutor pe plajă, dotate cu echipamente medicale

Pregătiri pentru sezonul estival! Puncte de prim ajutor pe plajă, dotate cu echipamente medicale

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 225

Consultare de piață

Consultare de piață

Primăria Constanța intenționează să achiziționeze patru containere tip modulare pentru amenajarea a unor puncte de prim ajutor în municipiul Constanța, dar și echipamente medicale necesare pentru amenajarea celor patru puncte. Aceste aspecte au fost supuse consultării începând de joi, 17 ianuarie a.c., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorii achiziției.

Având în vedere importanța salvării de vieți omenești în perioada sezonului estival, este necesară luarea măsurilor urgente pentru achiziția echipamentelor obligatorii. Astfel, Primăria Constanța a supus consultării pe site-ul propriu proiectul privind achiziția a 4 containere (tip modular) pentru buna funcționare și desfășurare a punctelor de prim ajutor din municipiul Constanța, dar achiziția echipamentelor medicale necesare pentru amenajarea celor 4 puncte de prim ajutor pe plajă. Aspectele supuse consultării sunt necesare în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorii achiziției. Concret, primăria intenționează să cumpere un pat de consultații sau pat de masaj, îmbrăcat cu piele ecologică, un dulap metalic pentru depozitarea medicamentelor și a materialelor sanitare, o targă lopată cu centuri de siguranță, cu dispozitive de blocare/deblocare a cadrului, pliabilă, un defibrilator semiautomat lifepack 1000, un aspirator de secreții și un rucsac de prima jutor echipat cu borsete pentru medicație, kit de resuscitare siliconic pentrua dulți și copii, tensiometru manual și glucometru

Așa că, orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri cu privire la detaliile tehnice, oferte de preț, schițe, etc în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice. Propunerile vor fi transmise Serviciului Amenajări Urbane.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pa i nu avem noi jetskyuri luate pe primarie , si folosite de fratele toto si dilimache la inchiriat pe plaja vara? in vara ce vine luam si 2 salupe !!
0
0
Dar unde face pipi...caca sezonistul..Fa mamaie in apa....asta este un indemn...
0
0
Inca un mic pui de coruptie se va naste la rasarit.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920