REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pregătirile pentru Ramses au intrat în linie dreaptă: Mazăre s-a împrietenit cu animalele de la circ

Pregătirile pentru Ramses au intrat în linie dreaptă: Mazăre s-a împrietenit cu animalele de la circ

Replica API 14 august 2014 | 00:00 321

Carnavalul din Mamaia:

Carnavalul din Mamaia:

Fast, culoare şi misticism - asta se anunţă pe 30 august, atunci când va avea loc ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia. Primarul Constanţei îl va interpreta pe Ramses, Cabral pe marele preot, însă vedete vor fi şi animalele de la Circus Americano Vargas. Miercuri, 13 august, edilul de la malul mării a făcut o vizită la circ, pentru a se împrieteni cu "colegii de scenă". Docile şi curioase, animalele au stat cuminţele la pozat, mai puţin papagalul magului, care s-a tot foit până ce a smuls toţi nasturii de pe costumul acestuia.

Scenariul, regia, toate sunt pregătite, de asemenea şi costumele, acum urmând să se pună accent pe repetiţii. Ca şi hotărâre de ultim moment, la această ediţie a Carnavalului de la Mamaia vor participa şi actori de la Teatrul Oleg Davoski. Însă, vedete vor fi şi animalele de la Circus Americano Vargas şi, în acest sens, primarul le-a făcut o vizită în cursul zilei de miercuri, 13 august. Acesta a trecut pe la fiecare în parte, le-a hrănit mângâiat şi, acolo unde a fost cazul şi s-a putut, le-a luat în braţe. "Familia proprietarului circului, Roberto Vargas, se ocupă de circ de 200 de ani. Din tradiţie are circul. El e sârb. Să ştiţi că muncesc foarte mult, eu am rămas impresionat de cât de mult muncesc. E foarte curat la animale şi ei fac lucrul ăsta zilnic, pentru că le iubesc. Fac curat zilnic, fac spectacole zilnic, mai fac şi o caravană, muncesc extraordinar de mult şi nu câştigă foarte mulţi bani", a declarat primarul, după care a prezentat personalul. Primul a fost chiar proprietarul circului, Roberto Vargas, care a explicat cum de s-a hotărât ca animalele să fie vedete la carnaval. "A venit domnul primar şi a văzut spectacolul, i-a plăcut şi ne-a rugat, dacă putem şi dorim, şi noi putem şi vrem, să ajutăm cu animale. Pentru noi este o onoare. Am văzut carnavalul şi mi-a plăcut foarte mult. Animalele se vor comporta bine, pentru că sunt obişnuite cu multă lume", a spus Roberto Vargas. Arkan este proprietarul leilor, dar şi dresorul lor, pe când Cezar Bălăşoiu este magul. "Vom crea un spectacol cu tematica Egiptului antic, foarte frumos de altfel, dar mai multe nu vă spun, să nu stric surpriza. Ce pot să vă spun este că, în Egiptul Antic, magul avea o foarte mare putere, putea inclusiv să aniliheze anumiţi faraoni, fără ca oamenii să ştie acel lucru. Aici nu-l voi anihila pe Ramses, pentru că voi fi mâna lui dreaptă", a spus Cezar Bălăşoiu, el fiind acela care a rămas fără nasturi la costum, pentru că papagalul ce-i stătea pe umăr a avut "treabă". Prin urmare, pe 30 august, leii, pitonii, crocodilii, cămilele, dar şi papagalul vor face spectacol alături de Radu Mazăre şi Cabral, în staţiunea Mamaia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218