REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Premieră în România! Protecția Consumatorului Constanța cere închiderea PROFI

Premieră în România! Protecția Consumatorului Constanța cere închiderea PROFI

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:04 406

În urma unei acțiuni de control susținută de inspectorii CJPC Constanța, care a vizat magazinele de tip băcănie, atât la micii comercianți, cât și marii retaileri, în Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol, au fost oprite temporar de la prestarea serviciilor mai multe magazine. Printre acestea se numără și magazinul Profi din Eforie Nord, pentru abateri repetate, atât la Ordonanța 21, cât și la Legea practicilor comerciale incorecte.

”Comerciantul a fost sancționat cu 65.000 lei, oprirea temporară a liniei gastro și propunerea de închidere a magazinului de la 6 luni la 1 an pentru abateri repetate. Este o premieră când se solicită închiderea unui supermarket”, a declarat Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

S-au semnalat condiții de depozitare improprii, prezentare ale produselor din zona gastro, practici comerciale înșelatoare, cu privire la promoții și fructe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am luat de la Profi piept de pui refrigerat si era stricat
1
1
Oricum magazinele Profi sunt cele mai imputite din cate exista .
3
1
Carrefour market , in toate unitatile e debandada , functioneaza o casa din 4 , de ce au mai fost montate restul ?
2
0
OPC ia la control si statiunea Costinesti cu riscul sa nu vei mai fii votat sa devii primarul comunei mult ravnite.A ramas marfa multa nevanduta de asta vara si deja intra la garantie expirata,despre raionul legume-fructe nu mai vorbim ca s-au stafidit prin laditele tinute pe jos din cauza preturilor mari.Va asteptam cu mare interes fata de consumator,, Din dragoste pentru Costinesti''!
3
0
un jeg imputit
2
0
isi merita soarta profi si acesta si celelalte sa fie verificate. legumele si fructele din majoritatea hipermaarketurilor nici porcii nu le-ar minca. niste mizerii.
6
1
Sunt eu Horica ala care batea turistii pe plaja pentru ca stateau cu prosopul langa sezlongurile mele , bai saracilor , daca o sa candidez sa ma votati primar ca va jupoi eu , voi nu vedeti ca sunt bun , justitiarul poporului, aparatorul saracilor . Ce imi mai place sa imi bat joc de prosti. Toti care au postat sub mine sunt numai cretini.
3
3
Bravo GUSITA! Reducere la ca.cat vrei tu! Auzi, pe el nu-l incalzeste amenda, el vrea reduceri... esti mai prost decat prevede legea!
2
1
Tu esti prost! Nu ma face tu pe mine prost sau acest popor. Du-te dracului in norvegia cu N mare si traieste acolo daca ai nu poti!!!!!! Lumea e nevoita sa cumpere de la supermarket... de unde dracu sa te ia sa cumpere??? De la tigabii borati care vand in piete la suprapret produse cumparate pe nimic de la tarani???? Du-te, ba sau fa, dracului. Sa mori pana de Revelion!!!!!!!!!
6
4
Horia C-tinescu la primarie dati search pe youtube cu Turista agresata de seful OPC Constanta
11
6
Daca tot comentati ce plm va mai duceti in supermarketuri ma? Natie de prosti ! Salvati producatorii romani nu mafia straina! In norvegia nu au rezistat astea nici macar o saptamana... si s-au inchis..
8
6
Acesti asa zici patroni, isi bat joc de oameni, nu le pasa ca ne imbolnavim. Nu stiu cati din inspectori OPC in tara, isi fac datoria precum o fac cei din Constanta. Felicitari OPC!
10
3
Claudelu, mirosi a usr-ist prost de la maaare distanta. Muie
4
7
voi chiar puneti botu la horica asta? spera si el sa il aleaga lumea primar, nu e decat un psd'ist profitor.
7
7
da profi este cred eu pe primul loc in topul inselaciunilor dar nici mega sau kauhland,peni nu sunt kuser,dar tine si de angajate
12
0
Si la Lidl Eforie e la fel cu castile angajatilor. Vorbesc intre ei despre probleme personale, si nici nu stii cand vorbesc cu tine, sau cu alt angajat. E bine macar ca ii schimba des, ca pe sosete, altceva nefiind.
9
2
Pe langa profi sunt si alte firme la fel. Trebuie intrat in toti.
10
1
Verifica ti Profi strada Unirii la legume fructe nici un pret afisat nu corespunde cu cel de la casa.Ranspuns sec :nu avem oameni
13
1
CEL MAI BINE PT CONSUMATOR AR FI SA FIE O REDUCERE DE 20% LA PRETUL DE LA RAFT PT O PERIOADA DE 3 LUNI, CU CE MA INCALZESTE PE MINE AMENDA DE 65000 ?
11
3
pardon horica, epigonul lui piedone, crezi ca-i prostesti pe prosti sa te aleaga primar ca sa furi tu, odrasla de nomenclaturist ce esti.
14
6
Este jaaaaale de cand le au pus castile alea zici ca nu au avut in viata lor telefoane, vorbesc numai intre ele, ignoranta si mizerie maxima
15
2
Acum n au voie oamenii sa fumeze in pauza sau ce ? Mare idiot mai esti ! Una e magazinul , alta e ca sta omu la o tigara .....
14
2
Psd se disfinteaza ii voteaza doar hoti
9
9
va rog sa verificati si LIDL de la Delfinaru sa vedeti ce debandata este in el . angazati fumeaza afara si marfa sta arncata pe jos si in carucioare.
8
10
Felicitari d- le Horia , rugamintea este sa intrati putin si in galantarele mag Profi din abator si piata grivitei !
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920