REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PREMIERĂ! Primăria Mangalia vrea să-şi tragă plajă

PREMIERĂ! Primăria Mangalia vrea să-şi tragă plajă

Replica API 17 mai 2018 | 00:00 354

Surpriză la licitaţia organizată de Administraţia Bazinală Apele Române Dobrogea Litoral! În premieră, o primărie din sudul litoralului s-a înscris la licitaţia pentru concesionarea unor sectoare de plajă. Situaţia a fost confirmată de primarul Mangaliei, Cristian Radu. „Într-adevăr, Primăria Mangalia participă la licitaţia organizată de Apele Române, pentru plaje, întrucât dorim să amenajăm o plajă publică, destinată locuitorilor oraşului nostru, atât în zona falezei Aleea Teilor, cât şi în staţiuni, respectiv în Neptun”.

„După finalizarea documentaţiei necesare, am depus oferte pentru două sectoare de plajă, în Mangalia şi în Neptun. Consider că este normal să avem şi o plajă publică, unde localnicii să aibă acces liber. În prezent, suntem în etapa procedurilor legale de licitație și speram să avem câștig de cauză, în competiția cu diverși agenți economici, care concurează pentru aceleași sectoare de plajă”, a mai spus Cristian Radu.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apele Romane Dobrogea condusa de cel mai slugoi - suge pila- Director al Sistemului.
3
0
situatie nefireasca dar care este specifica romanicii,primaria ca reprezentant al locuitorilor intra in lupta cu mafia machidoneasca de la apl,pentru a recupera o bucatica de plaja dar dupa cum stau treburile nici macar bucatica de pamant de la plaja zisa eminescu nu o va recupera,in romanica legile sunt facute de hoti in folosul talharilor
9
0
Era si timpul. Plaja libera ofera mult mai multe beneficii atat localnicilor,dar si turistilor. De fapt ea este prima atractie de sezon,caci sa fim seriosi,in doua-trei ore poti vedea tot ce e de vazut in orasel si gata ! Daca primaria va avea grija de plaja,inclusiv hraparetii aia cu carciumi vor constata ca vor avea mai multi clienti.Si da,poate de aici vor veni si idei noi,care sa fie in sprijinul economiei locale,sa nu ne bazam doar pe cum i se scoala unuia sau altuia din sefii santierului naval,ori cum reusec unii sa pupe-n c.. un sef strain,de care sa depinda Mangalia la urma urmei.
10
0
Plaja Neptun daca o i-au EU o sa fe f frumoasa. Plaja Mangalia ar trebui sa o i-a Levent
2
7
asfaltezi matei basarb sa nu ti strici bmw ul cand mai treci pe la tactu???urmeaza strada unde faci casa !!! dar restu cartierului dobrogea 2 pe cand canalizare cablu tv si asfalt ??
9
2
Sunt smecherii care au.sezlonguri.pana.in.apa
16
0
Orasul meu de suflet s-a dus p.lii de suflet......
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218