REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PREMIERĂ ȘOCANTĂ pe litoralul românesc! Salvamarii NU sunt la posturi

PREMIERĂ ȘOCANTĂ pe litoralul românesc! Salvamarii NU sunt la posturi

Replica API 3 iunie 2017 | 00:39 403

Incredibil! Turiștii trebuie să aibă singuri grijă de ei. Salvamarii de pe întreg litoralul românesc nu se află la posturile de lucru. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că până în acest moment, 2 iunie, nu s-au definitivat documentele pentru ca salvamarii să presteze munca pe plajele din România. Reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că pe raza municipiului Constanța este cel mai "avansat" stadiu.

De asemenea, se dau asigurări că în termen de câteva zile, lucrurile se vor așeza, iar salvamarii vor ieși la treabă să asigure siguranța turiștilor de pe litoralul românesc.

"S-au încheiat procedurile de curând cu licitația. Asociația Națională a Salvamarilor și Scafandrilor Profesioniști, cei care au asigurat ani la rând salvamarii pe plajă, au câștigat. Mai trebuiesc puse la punct niște documente. Vor ieși pe plajă în câteva zile", au declarat reprezentanții primăriei Constanța.

De precizat, este pentru prima oară când la început de vară nu sunt salvamarii la posturi. Chiar dacă în anii precedenți se întârzia cu documentația, salvamarii ieșeau voluntar pe litoral pentru a proteja turiștii de riscuri.

Primarul din Limanu, Daniel Georgescu, susține că ei au contractul cu salvamarii finalizat și că aceștia se află la posturile de lucru și veghează asupra turiștilor aflați în minivacanța de Rusalii. Primăria din Limanu a semnat contractul cu firma SC ViaTestudo SRL

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jdfofkrjhdkfkdkj
0
0
Tricouri si sorturi vechi de 2,3 ani salariul mic si nici ala la timp,si vor sa iasa si voluntar.
1
0
As pune un salvamar cu paru ,,,treci de geamanadura una dupa capatana si gata..
1
0
toata lumea stie ca la eforie firma efo urban,care angajeaza salvamari are angajati fictivi in acte care bani sunt incasati de dilimake and company bani de la fonduri europene pe care isi cumpara masini de lux !!!!
0
0
La Eforie contractul este dat de mult lui Saimanov si pisicutului Dilimache ca de Serban are datorii vechi catre acesta oare este valabila zicala ; spunemi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti ;Asta este Primarul sa ei serviciul salvamar care a mers foarte bine la primarie si sa-l dai pe mana unor scursuri ale societatii care nu au o zi de munca cinstita mare rusine
1
1
nasol,nu spun ca nu sunt nici colaci
1
0
Cta ca Ct. Aia oricum stau bine dar ce ne facem la Eforie si Mangalia ? Acolo e jale mare daca liberalii merg tot cu alde Dilimache si Saimanov.
3
1
..rusinos de kitchos si murdar..
2
2
dobre brutarul zis ministru , habar n are ce inseamna litoral 15 mai sezon lansat . nici o corelare cu madam martin , barhalescu si alti venetici care se cred meseriasi pe litoral . normal ca nu sunt salvamari , ca nimeni nu stie pe ce plaja functioneaza , ca toti se cred mai destepti decat vecinii de la sud , care au deschise 30 de statiuni la Mrea Neagra ..........la noi vine un indio bravos se face ca da o sampanie de 30000 eurasi si toata tara e turbata de aceasta grozavie .....inclusiv televiziunile unde shaorma e masa de baza oferita de patroni .
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614