REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premierul a numit noi şefi la ANOFM, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi CNCAN

Premierul a numit noi şefi la ANOFM, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi CNCAN

Replica API 16 ianuarie 2020 | 04:02 635

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a dispus numirea de noi şefi la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN), deciziile fiind publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Emanuel Victor Picu a fost numit membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

La Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, Cătălin Constantin Voinea-Mic, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Marius-Sebastian Ionescu.

Totodată, premierul a decis numirea lui Gheorghe Ioniţă în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare în locul lui Rodin Traicu.

Şeful Executivului i-a numit tot miercuri pe Ion Alexandru Zarug în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, şi pe Claudiu Mădălin Giurcău în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANOFM AR TREBUI DESFIINTAT !
0
0
sal puna pe polo, poate intra si el in lumea buna
0
0
ce p nu mai ai bani la munca dar tie nu iti place munca i-ti vin bani prin card de la prosti i-ti dau sa le mearga treaba i-ti mai sun o data la munca
0
0
... Pentru scurt timp! Motiunea de cenzura bate la usa!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108