REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premierul a numit patru noi secretari de stat: Unul la Justiție și trei la Finanțe

Premierul a numit patru noi secretari de stat: Unul la Justiție și trei la Finanțe

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:00 1319

Alexandru-Paul Dimitriu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.

Totodată, premierul a decis numirea a trei noi secretari de stat la Ministerul Finanţelor: Dumitru-Laurenţiu Andrei, Lucian Ovidiu Heiuş şi Alin Chitu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt angajati la stat sau la privat?!...
1
0
In 3 luni maxim, datorita ineficientii, guvernul provizoriu Citu, va vi schimbat ! Niste incompetenti care isi bat joc de oamenii acestei tari !
2
0
inca 6 luni si va duceti pe pula catulica
1
0
alocatii nu pensii nu salarii inghetate parca angajarile in sistemul bugetar erau blocate sau ai primit dezlegare de la Treicoceni? - sa inteleg ca vor fi angajaticu salariul minim pe economie ca doar nu sunt bani nu? Catzule partzule stergator de parbrize ce esti
2
0
Ati umplut ministerrele de secretari de stat, ca sa papati cat mai multi din ciolanul numit Romania, sa nu existe certuri intre voi! Sunteti niste hiene, ati prostit poporul exact cum a facut basescu si apoi l a jefuit cu gadca lui si cu frate su, acum il jefuiti si voi! Oameni buni, nu dormiti, e in joc viitorul copiilor nostri
4
0
Citule mai inghesuiei putin pe cei 3 si mai numeste vreo 2. Sa nu se plictiseasca. Ca la nebuni.
6
0
e praf normal ca are nevoie de secretar de stat ca sa munceasca in locul lui. Secretarul de stat isi mai ia si el vreo 4 consilieri. La fel si la finante si peste tot. Ministrii slabi hai ca inteleg ca s politicieni. Dar secretarii de stat ar trebui sa fie superprofesionisti alesi din domeniul de activitate. Dar din pacate totul ramane pe seama consilierilor. Si din 5 consilieri atie ce are de facut doar unul. Restul justifica doar consumul de cafea. Salariul nu si l justifica. Credeati ca usr plus pnl sunt diferiti de psd? Poate doar mai vanduti multinationalelor si fara ganduri la muncitori.
8
0
parca taiem salarii de bugetari, inchetam salari etc. Mi-as pula in ma-ta aia cheala
2
0
parca aveam un slogan cu buna guvernare? erau necesari acesti subsecretari? unde e concursul? prin numiri s a tot facut de 30 ani si au ajuns numai lichele.
11
0
luam de la pensii si dam la secretari de stat!!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108