REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Premierul care nu vrea să plece

Premierul care nu vrea să plece

Replica API 14 iunie 2017 | 12:25 408

Ies la iveală noi amănunte incendiare din interiorul PSD. Cei de la Antena 3 anunţă că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi primul-ministru Sorin Grindeanu s-au întâlnit din nou, marţi după-amiază.

Premierul a refuzat iar să demisioneze de la conducerea Guvernului. Sorin Grindeanu și-a anulat agenda pentru după-amiază, iar cei doi s-ar fi întâlnit la un restaurant, mai spune sursa citată.

Mai multe detalii: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fiind bara bara cu sefu va ajunge consilierul personal !
0
0
Pe aceasta cale doresc sa le multumesc inca o data retardatilor care au votat psd-ul si au ingropat Romania!Sa ma pis pe voi, cretinilor!
1
1
Grindeanu e un bou ca tine , l-a scos dragnea in lume , l-a cizelat si acum musca mana care l-a hranit , la fel cum ne musti tu de cur pe noi evreii pensionar labagiu denumit gheorghe . RUSII iti vor veni de hac , vor veni in romania in curand si se pe pisa pe scut si pe tine te fut .
0
2
rocha, esti prost rau sau esti psd-ist, traci dracu din gura
0
1
Felicitari d-le Grindeanu, chiar ai sange in instalatie, ai verticalitate ! Bravo ! Nu ceda in fata infractorului si dictatorului Dragnea, este o jogodie ordinara, chiar nu-i pasa de popor, numai interesele lui, ale familiei si acolitilor lui, de aceeasi factura: mincinosi, hoti si penali.
4
1
Dle grindeanu nu ceda tortionarului dragnea,este singura ocazie de a distruge din interior partidul comunis PSD s aducerea in romania a adevaratei democrati,se vor elimina toti conducatori evrei din romania care nu au o minima loialitate fata de statul roman.Intodeauna marile dictaturi,orinduiri sociale au cazut ,numai din interior.Cine credea ca URSS poate fi dezmembrat de un singur om de gorbaciov ,mii de bombe nulcleare daca se folosea impotriva URSS tot nu se putea dezmebmra acest URSS.dLE SORIN DIN INTERIORUL PSD poti aduce democratia in romania numai cu ajutorul lui trump.
4
1
nu ca nu vrea sa plece, nu are nici un motiv pentru a pleca. Faptul ca nu executa ordinele unui inculpat penal dracnea, nu este un motiv, Felicitari dl eGrindeanu, de oameni ca dvs are nevoie tara
8
1
Cel mai prost canal de televiziune,cel mai infect cu persoane infecte,birfitoare,pline de ciuma Rosie,slugile luiVoiculescu ,,hoitul,,batrin,care merg in fiecare saptamina sa-l spele la pirnaie,si sa-i faca masaje erotice CA de nu ,ii da afara imediat,panarama,dar Gidea si Mircea Badea sint obisnuit,CA ASA isi tin locul de munca,slugi,bine platite,ei nu au inteles ca product diaree la popor cu birfele lor ,ciuma rosie
7
2
Suge o in gura cum o sugi de obicei.Si nu te mai lauda prin oras ca taragotul meu are gust de banane...Ajunge cat mi ai s...o !.
2
9
Dragnea trebuie sa ajunga presedintele Romaniei
1
10
Bravo domnisoara ministru grindeanu.constanta e cu tine.te iubim.nu te lasa.poporul te iubeste
4
2
Negocierile se fac doar la tata Oprea acasa in sufragerie, nu la carciumi unde microfoanele nu functioneaza bine, camerele video sunt pline de praf.
5
12
Pentru prima oara pot spune ca are ce trebuie! Oua!
10
1
Ptr asta de sub mine mult mai multa zeama in nari
13
4
Mult mai multa gutuie...in gingie
4
9
Da ce ba Grindeanu a venit cu scaunul de premier de acasa. Cum partidul te-a pus , tot el poate sa te dea afara. Ce o tara sta intr-un om, Baseala s-a crezut Dumnezeul Romaniei, si se vede cate talharii a facut in tara asta.Dar Grindeanu, pare cam fatalau. Poporul voteaza partidul , nu pe Grindeanu, pe Gigel sau Costel.
2
11
Pai ,PE cine vrea sa puna condamnatul de Dragnea ,PE panarama de nevasta,adica bombonica cur de fier,sau poate PE traficantul de fii-su,de ce nu-l lasa in pace ,sa lucreze in liniste,sau le-a stricat afacerile din ciuma Rosie,rusineee,condamnatilor,din ciuma rosie
16
5
Premierul e din timisoara si se stie ca banatu-i fruncea si la nesimtire
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614