REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Premierul Ciucă a discutat cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României despre reforma fiscală

Premierul Ciucă a discutat cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României despre reforma fiscală

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 1017

Premierul Nicolae Ciucă a avut, marţi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, context în care au fost discutate teme precum reforma fiscală, aderarea României la Spaţiul Schengen, Fondurile Structurale şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Sursa foto: Guvernul României/Facebook.com

Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, printre temele de discuţie s-au mai numărat protejarea consumatorilor vulnerabili, a consumatorilor persoane juridice, dar şi reformele şi securitatea la risc.

''Întregul Guvern este implicat pentru aderarea României la spaţiul Schengen. Este un deziderat pentru care inclusiv reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României realizează demersuri, pentru că mobilitatea crescută şi timpii salvaţi vor contribui direct la creşterea rolului nostru în economia europeană şi internaţională. Consultarea cu mediul de afaceri ne-a ajutat să ne clarificăm priorităţile comune. Aşa cum am reiterat, pentru a lua decizii guvernamentale sustenabile este nevoie de cifre, de informaţii corecte, reale şi complete. Vor urma o serie de întâlniri de grupuri de lucru care se vor concentra atât pe zona de reforme, cât şi pe zona de investiţii", a declarat premierul, citat în comunicat, scrie Agerpres.

Pe teme legate de Legea educaţiei şi reformele din sănătate se vor forma grupuri de lucru pe lângă ministerele de resort, precizează Guvernul.

Delegaţia Coaliţiei pentru Dezvoltarea României a fost formată din reprezentanţi ai Camerei de Comerţ Americană în România (AmCham), ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), ai Camerei Franceze de Comerţ, Industrie şi Agricultură în România (CCIFER), ai Confederaţiei Patronale Concordia, ai Consiliului Investitorilor Străini (FIC), ai AHK România şi ai Fundaţiei Romanian Business Leaders (RBL).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai maritin dracului si salariile ca am saracit de tot. De ce nu luati in calcul si asta?
0
0
si pensie si salariu de la stat
0
0
Spun ca sunt bani de pensii ,cind sunt la guvernare nu sunt bani de mariri pensii,smecherii de doi lei .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614