REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Premierul Dăncilă a anunțat oficial că tot Guvernul a renunțat la SPP

Premierul Dăncilă a anunțat oficial că tot Guvernul a renunțat la SPP

Replica API 1 februarie 2018 | 00:24 414

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la începutul primei ședințe de guvern pe care o conduce, faptul că a renunțat la protecția oferită de SPP. Aceeași decizie a fost luată de toți miniștrii, potrivit premierului.

„Am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune și am comunicat deja acest lucru. Vom îndeplini formalitățile legale în acest sens. Nu am nicio problemă cu ofițerii SPP, a căror muncă o respect, și nici cu instituția, însă aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat în acest sens”, a declarat Dăncilă, conform stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si de ce le trebuie protectie? e un moft ca si asa nu le face nimeni nmk, protectie un rahat scornit de destepti ca sa puna botul prostii
0
2
Cum vine asta,in conceptia lui Dragnea,DNA,SRI,ADMIN PREZIDENTIALA,ICCJ SI ACUM SI SPP formeaza asazisul stat paralel.Va dati seama cat de periculos este oltenasul asta si ce luvitura a dat statului roman?Sugereaza ca el si guvernul sunt spionati,dar avesti ceva de ascuns fata de popor,dlor?Daca nu va fi oprit,acest iresponsabil isi va infiinta ,ca in cuba si Venezuela,propria militie.Sa aveti mare grija cu acest individ condamnat!
2
0
deci draqnea are si cu sp meci ca cu dna sri sie are demult cica e stat paralel. pai, bulanilor cand aveti toata puterea politica, nu puteti face ordine? ineamna ori ca sunteti cuei si latrati la stele ori sunteti panarame si plecati!
3
0
S-au curvit paznicii,in loc sa pazeasca inregistreaza,filmeaza ,toarna fac si desfac.Desfiintata preia jandarmeria ,prea se suprapun atributii la institutii de forta si pe costuri f.mari!
3
0
ce tot o dati cu guvernul dancila ,e guvernul dragnea 3 ,el e cel care hotaraste restul sunt sclavi ANALfabeti
5
1
Uraaaa, s-a dat deci liber la flegme si oua clocite.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614