REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Premierul Grindeanu invită UDMR să fie partener în programul de dezvoltare a infrastructurii

Premierul Grindeanu invită UDMR să fie partener în programul de dezvoltare a infrastructurii

Replica API 15 mai 2017 | 00:37 382

Premierul Sorin Grindeanu le-a transmis, sâmbătă, reprezentanților UDMR invitația de a fi parteneri în programul de dezvoltare a infrastructurii și de adoptare în Parlament a proiectului care vizează creșterea veniturilor în domeniul public.

Mesajul premierului a fost citit, în deschiderea Congresului UDMR care se desfășoară la Zalău, de către Molnar Zsolt, consilier al prim-ministrului.

"Guvernul pe care îl conduc, prin programul de guvernare, și-a asumat rolul de a dezvolta România și de a oferi tuturor cetățenilor un trai mai bun. În acest sens vă invit să ne fiți parteneri în acel amplu program de dezvoltare a infrastructurii, prin care vrem să finanțăm modernizarea localităților din România. Totodată, ne-am asumat și un proiect de creștere a veniturilor în domeniul public și sunt convins că prin acest demers vom putea îmbunătăți viața de zi cu zi a milioane de familii din România. Rog și aici susținerea UDMR pentru a trece cât mai rapid acest proiect în Parlamentul României", a transmis premierul.

În context, șeful Executivului a spus că așteaptă propunerile reprezentanților UDMR la toate nivelurile administrației publice.

"Pentru continuarea dezvoltării economice știm bine că avem nevoie de o nouă generație de antreprenori și specialiști, de aceea Guvernul susține tinerii fermieri și înființarea de business-uri de către tineri. Mă aștept să încurajați și tinerii de etnie maghiară să aplice în număr cât mai mare la aceste programe. Vă invit să continuăm dialogul și vă rog să ne prezentați propunerile dvs la toate nivelurile administrației publice. România se află într-o perioadă de dezvoltare care se va accelera și vă invit să fim parteneri în acest demers", a subliniat Grindeanu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenea sorin,olguta zice ca nu stii ce vorbesti si daca vrea ea,ii spune lu liviu ala la care stai in gazda,sa-ti ia cheia si ramai pe-afara
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102