REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Premierul Orban anunţă că STS îi va supraveghea pe românii aflaţi în izolare sau carantină. Pedepse maxime şi spor de doi ani pentru orice infracţiune

Premierul Orban anunţă că STS îi va supraveghea pe românii aflaţi în izolare sau carantină. Pedepse maxime şi spor de doi ani pentru orice infracţiune

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 988

Premierul Ludovic Orban anunță că Guvernul și STS dezvoltă o aplicație pentru supravegherea electronică a românilor aflați în izolare sau carantină, pentru ca persoanele care nu respectă măsurile să fie depistate mai ușor.

"Împreună cu STS punem la punct o aplicație care să ne permită monitorizarea mișcărilor persoanelor aflate în izolare sau carantina, astfel încât să putem ști dacă se deplasează în afara locuinței. Un astfel de soft deja exista în alte țări și va ușura foarte mult misiunea politiei, jandarmeriei, DSP. Sa fim cinstiți, foarte multi dintre cei care s-au întors trebuie sa fie verificați dacă respectă izolarea. Unii dintre ei nu au respectat izolarea la domiciliu. Aici trebuie aplicata cu severitate maxima măsura izolării la domiciliu", a declarat Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul a ținut să precizeze că starea de urgență permite aplicarea pedepselor maxime și un spor de doi ani pentru orice infracțiuni.

"În starea de urgență, orice infracțiune poate fi pedepsita cu maximum pedepsei și cu încă doi ani peste maximul pedepsei. Vom apela la masuri severe. Oricine comite infracțiuni, indiferent de infracțiune, vom cere aplicarea pedepsei maxime", a explicat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regele Luna, din Noaptea Mintii. ROMANIA NU E ISRAEL sau JAPONIA. In Israel merge, pentru ca ai o populatie omogena si disciplinata prin anii de armata pe care ii fac toti, femei sau barbati. Aici ai o populatie tiganizata si indisciplinata cu totul. Scursurile vor gasi 1001 metode sa se pise pe aplicatia ta in nici jumatate din timpul in care STS o cerseste de la Israel.
0
1
pai mai nea Orbane las o dracului de aplicatie , mai bine ii dai bataie sa cumperi cat mai multe teste si sa implementezi sistemul de testare LA TOATA LUMEA.Ca eu nu cred ca voi asteptati 2 saptamani pana da virusul in maturitate si pe urma face ti testul.Asta sa o spune ti lui mutu.Si nu e vorba de fotbalist.
1
1
STS nu este in stare sa gaseasca oamenii dupa ce i s-au transmis coordonatele corecte de pe telefonul mobil al medicului supravietuitor in accidentul din Apuseni. O groaza de clanuri periculoase terorizeaza Romania si STS cu securistii neamului fac un rahat. Cum dracului sa-i monitorizezi cu o aplicatie,sunteti nebuni? Pai aia or sa-si lase telefoanele acasa sa nu fie depistate in miscare prin GPS si ,,ura si la gara'' ,pot face ce vor paiele lor din cap. Boraciunile si scursurile care vin de la furat si cersit contaminate cu virus,trebuiesc paziti cu oameni inarmati,.Te pisi pe ea aplicatie.
3
1
orbane esti o balega fara nici un pic de sange in coaie,la fel ca mutalaul pe care il lingi in cur
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367