REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Premierul Orban CONFIRMĂ că alocațiile pentru copii NU se vor dubla nici după rectificare

Premierul Orban CONFIRMĂ că alocațiile pentru copii NU se vor dubla nici după rectificare

Replica API 19 ianuarie 2020 | 12:15 258

Este oficial - alocațiile pentru copii nu se vor dubla așa cum s-a votat prin lege nici măcar după rectificarea de la jumătatea anului. Acum, Guvernul a prorogat dublarea alocațiilor pe motiv că în buget nu au fost cuprinse sumele aferente creșterii. Însă, premierul Ludovic Orban spune că nu este obligatoriu ca alocațiile să fie dublate din a doua jumătate a anului, ci că e nevoie de o analiză a fondurilor disponibile la buget.

"Alocațiile pentru copii vor crește, asta este absolut necesar. Nu pot să spun dacă se dublează, creșterea depinde de creșterea economică și de câți bani vor fi disponibili la buget. Majorarea alocațiilor generează o cheltuială suplimentară la buget de 6,3 miliarde de lei, adăugați încă 16 miliarde de lei pentru a asigura creșterea pensiilor și pe salarizare și vedem ce impact bugetar este.

Guvernul nu are bani de casă și nu poate aduna bani din eter. Deficitul înseamnă cheltuirea unor bani care nu există

În nicio țară civilizată din lumea asta, dacă vine un partid și promite dublarea pensiilor, partidul acela nu e luat în serios. Nu există nicăieri în lume să dublezi alocarea alocațiilor de 2 ori într-un an. Această lege a fost o răzbunare a PSD pe noi", a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ati promis in campanie, tineti-va promisiunile.Atunci de unde mama voastra dadeati de toate si acum dati din umeri.Niste hahalere, de la Becali citire.
0
0
Sa ia astfel de masuri si acum suntem doar la inceput, veti vedea ce o sa urmeze. Unii romani sunt atat de naivi, incat nu isi dau seama ca incetul cu incetul au mana altuia in buzunar, iar maine, nu vor mai avea nevasta in pat cu cine sa doarma!
7
1
Nu tata, voi ciuma galbena n-aveti nimic pt. nimic. Orban cel Bun taie de la salarii, de la pensii, de la alocatii, de la autostrazi, chipurile ca e de vina iarasi si iarasi ciuma rosie, a mai spus si Base cu Nastase acelasi lucru. Si nefacuta a ramas si azi si cu ciuma galbena in nici 100 de ani nu se face .Nici pt. agricultura, nici pt. invatamant, s.a.m.d. Atunci de ce au dat Guvernul jos, de ce l-au votat pe Johanis Klausse. Sa nu faci nimic pt. romani. Dincolo Orban cel Rau da si alocatii mari pt. a spori natalitatea, face si autostrazi si multe alte. Dar asta nu e sluga U.E.E patriot.
9
2
ca o turma de oi pe labari astia !
8
1
aoleu , Pirando :trebuie sa trimitem gloata de puradei la ciordit. Ca nu ne mai da guvernul bani , moca.
7
3
Prosti sunt cei care va voteaza ,,cum sa ai incredere in un Bavarez si un ceangau betiv.
14
1
V-ati vazut la putere si acum nu mai faceti nimic
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218