REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PREMIERUL ORBAN, despre PROBLEMELE Constanței: INAMICUL nostru e PSD! Video

PREMIERUL ORBAN, despre PROBLEMELE Constanței: INAMICUL nostru e PSD! Video

Replica API 30 octombrie 2020 | 00:55 3820

Premierul Ludovic Orban a fost prezent la Constanța, joi, 29 octombrie, participând la învestirea primarului Vergil Chițac și a Consiliului Local. Totodată, acesta a vorbit despre mai multe probleme arzătoare, atât în ceea ce privește Constanța, dar și contextul pandemic în care ne aflăm.

”Am ținut să fiu prezent la festivitatea de constituire a Consiliului Local și la depunerea jurământului lui Vergil Chițac. Îl felicit pe domnul Chițac și pe constănțenii care l-au votat. Au făcut o alegere benefică care se va dovedi în anii de mandat. Sunt convins că se va petrece o schimbare profundă. Rigoarea, bunul simț, respectul, dezvoltarea vor fi caracteristicile acestui mandat. Sunt prezent să garantez susținerea proiectelor noii administrații. Proiecte de la nivel guvernamental. Constanța are oportunități de dezvoltare importante, e o poartă de ieșire intrare în Europa”, a spus Orban.

Orban nu ia în calcul amânarea alegerilor parlamentare

În cadrul conferinței de presă, premierul a declarat că nu ia în calcul amânarea alegerilor, sperând că regulile vor fi respectate pentru evitarea răspândirii virusului și a infectării.

"Campania electorală, dacă e organizată cu respectarea regulilor, nu prezintă risc suplimentar de răspândire“, a spus Orban.

Reamintim că alegerile parlamentare au fost stabilite pentru data de 6 decembrie.

Inamicul nostru e PSD

Despre o posibilă alianţă cu USR la Guvernare, premierul a declarat: „Inamicul nostru politic e PSD, care e un rău pentru România, care pune în pericol viitorul României. Singura șansă pentru dezvoltarea României si pentru a bate PSD, e PNL. Cu USR şi PMP am fost de aceeași parte a baricadei. Acum a început campania, a crescut tensiunea politică şi ne atacă pe noi de dimineaţă până seara. Cum să-l ataci pe cel cu care vrei să faci înțelegere?“, a spus Orban.

DRUMUL expres Constanţa-Mangalia, în atenţia Guvernului

Totodată, prim-ministrul a promis că drumul expres Constanţa-Mangalia este un proiect aflat în atenţia Guvernului.

„Drumul expres Constanța Mangalia este un proiect ce va beneficia de finanțare prin fonduri europene“, a spus Orban.

Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța, la rândul său, a precizat că anul viitor va avea loc licitaţia pentru atribuirea contractului.

„Studiul de fezabilitate e întocmit, anul viitor vom face licitaţia“, a continuat Huţucă.

Ce a spus premierul despre numărul record de confirmări cu Coronavirus

Despre numărul record de confirmări, 6500, Orban spune că "suntem într-o permanentă evaluare a evoluţiei pandemiei. Vrem să vedem dacă regulile stabilite generează efecte de reducere a pandemiei. Urmărim pe fiecare localitate indicele. Mesajul pe care-l transmit - cea mai bună formă de protecţie e respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Dacă oamenii le respectă, nu vom fi obligaţi să punem alte restricţii. Dacă oamenii vor respecta aceste măsuri, putem opri creşterea numărului de cazuri.“

Orban, despre transparenţa bugetului şi creşterea taxelor

Despre lipsa de transparenţă a bugetului si creşterea taxelor, după cum a declarat Gabriela Firea, Orban a spus: „ar trebui să reflecteze la dezastrul provocat, la cheltuielile cu societăţi fără utilitate şi iresponsabile.“

Video:

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O s o sugeti
4
1
Inamicul vostru o sa fie sigur DNA
9
3
Asta este o colonie,.condusa de slugi, santajati de servici straine.
8
3
MSD si BOR
3
4
Ar durea prostia ar fi galagie infernala in Constanta. Ma du-va dreaq cu psd-ul vostru
15
3
Mai schimba placa,Orbane! Asa se poate da vina si pe ,,greaua mostenire" lasata de PCR!
14
3
Nu. Inamicul vostru ...l-ati facut pe Dumnezeu.Si veti culege roadele acestui razboi. Nimeni nu a castigat in lupta cu Duhul.6 decembrie.
16
4
Securistii si cu progeniturile lor sunt singurul inamic in romanistan, printre care si tu lake betiv putregai galben fiu de catea kgbista
13
3
inamicul nostru e psd dar prietenul nostru este paharul - un prieten de nadejde care nu te lasa niciodata la greu!
17
6
Da,o fi inamicul lui Orban PSD-ul,atunci de ce se poarta cu toti romanii dusmanos? Sa-i ia naiba cu luptele intre ei pentru o mamaliga cu branza,sa pune dracului mana la munca pentru care sunt platiti de noi toti,puslamalele naibi de politruci!
20
5
orban are mare dreptate, inamicul e psd iar aliatii sunt prostia, incompetenta, lipsa bunului simt, sfidarea cetatenilor, spaga, comisioanele si bineinteles postacii si prostii care ii cred si ii voteaza aburiti de sloganul muie psd!!
12
9
Bautura "Mona" ti a mancat mintile BETIVULE ORDINAR!
16
5
sclaveti nenorociti!!!
14
4
presa de ce nu spuneti ca in judetean sunt doar 2 anestezisti fara covid? restul sunt internati cu covid! La militar o anestezista are covid si a mai ramas doar un anestezist!
13
1
sa le dam cacatul la lins pesedeilor hoti care au distrus orasul !!! La parnaie cu ei !!!
6
15
Nuuu, voi sunteti inamicii. I gasca de jawre, manglitori si perwersi. Vati vazut cu votul si ne dati la mwie. Toti sunteti la fel. Va folositi de oameni in interesul vostru
21
5
Ce inamic prostule.Apucati va de treaba.n ati primit votul sa va razoiti sau sa furati
22
4
Si eu ca prostul credeam ca inamicul numarul 1 este Covidut ..... meama .....
16
3
inamicul vostru este psd ? cat de slab esti. inamicul vostru este incompetenta ,prostia si hotia .
26
4
Toti oamenii din politica sunt facuti din accelasi aluat sa promita si sa fure ... Sunteti mici , mari diavolii ! Un om cu demnitate fuge !
11
1
Inamicul vostru este prostia !
20
4
Inamicul vostru e incompetenta
21
5
Sa fie schimbati toti sefii pesedisti din structurile locale.
10
6
aloooo inamicul sunt problemele orasului care sunt destule, ce treaba mai are psd ? Vad ca ati incepu cu stangul, cum a fost investit presedintele consiliului judetean, cum au reinceput sapaturile la lupoaica ale domnului bucovala, stiindu-se prietenia dintre el si lupu presedintele cj. simpla coincidenta, nu ?
20
2
PNL si PSD aceeasi mizerie, aceleasi gunoaie securisto-comuniste care se plimba dintr-o parte in alta ca cele mai ieftine curve.Nu ne ramane decat sa le dam multa mooie la alegeri.
17
3
Inamicul vostru a peneleilor sunteti chiar voi! Acum ati intrat in competitie cu pesedeul ca sa dovediti care sunteti mai corupti mai incompetenti si mai infractori!
18
4
Pe 6 decembrie voi vota cu PSD Voi sunteti niste nenorociti in frunte cu nesimtitul ala de Klaus
18
8
trezitiva nebunilor
13
1
ORBANE cred ca in fisa postului nu ai atributii sa participi la investirea primarilor. Nu este vorba ca nu poti sa te duci, poti dar in particular pe banii tai fara sa implici cheltuieli suportate de guvern, gen masini in coloana oficiala ,sepepisti . Nu de alta dar faceai galagie cand Oprea se deplasa cu coloana oficiala spunand ca nu avea in atributiuni evenimentul la care se deplasa.
26
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
18
8
Radeau de Iordache alta intrebare. PNL-ul mai stie altceva in afara de PSD....
21
6
A functionat asta cu psd, toti cretinii s-au alaturat sloganului. Sa vedem ce va ace pnl, pt ca momentan sunt dezastru absolut
23
5
Si eu care credeam ca inamicul este COVID-19...
23
3
Cam la asta se rezuma activitatea politica pe la noi:inamici, amici, bani, spaga , dosar, achitari ,vacantesi iarasi bani.viata reala:n am ,iarasi spaga,unde sa fug?relatii, mai rezist, secondhand ,reduceri ,
19
3
adica muie cu picameru la antepostacii pro.psd!
9
21
Problema este modalitatea voastra de a numi incompetenti in fruntea institutiilor, doar pe principiul e al nostru e director...profesionistii au fost indepartati..ex Arsvom si altele
24
1
nu exista tara din lume cu un presedinte de alta nationalitate un premier corcitura si betiv care incita la ura pe romanii si asasarmani si saraci....asa va trebuie....sa vi se usuce mana care a votat asemenea specimene...daca se numeste ROMANIA conducatorii sa fie ROMANI nu alte natii
19
16
Pnl partid de rahat!
27
11
Nostru Este USL.
12
9
Pericolul de moarte santeti voi de la ciuma galbena-Covid, mor sute de oameni zilnic din cauza voastra. Santeti prostii prostilor cu Pepsiglas, cu Papagalul Grinda cu Omu-Selfie, cu Turcan care nu stie nici cati ani sau se culca treaza si se scoala moarta. Toti unul si unul. Ce sa mai spunem de hotiile pe care le fac, cu furtul voturilor cu sacul, noaptea ca hotii, cu mastile lui Tataru, cu testele care sant cele mai scumpe din UE. In afara de minciuni, promisiuni si gargara , n-au facut nimic, decat saracie si boli.
30
10
pai si cine este Psd...? tot o parte din populatie...... Adica esti in razboi cu aproape jumatate din populatia constantei..?
29
8
Nimic nou. Aceeasi placa . PSD E DEVINA. Asta dupa un an de gubernare PNL . Peste 4 ani vor repeta aceeasi placa.
35
10
pai de ce nu te-ai mutat tu, toti anii astia, la Boc? Ca-ti era mai simplu decat sa stai si sa suferi aici...
16
15
Astia care nu stiti altceva decat PSD puteti sa va mutati la Craiova la Olguta
26
10
Dusmanul nostru sunteti voi jegurilor!
38
8
...se rezuma la inlocuirea leprelor PSD-iste, din regiile apartinand primariei, cu leprele PNL-liste. paraziti, nulitati ce au ca unic mod de promovare pupatul la partide.
44
4
Un om corect nu rezista intre hiene ca voi. Toti sunteti la fel !
30
3
Joianis si orban - doi alogeni care nu inteleg sau nu i lasa stapanii lor sa inteleaga ca avem nevoie si de stanga in tara asta.
35
10
problema constantei sunt constantenii, aceasta rasa umana de cea mai de jos speta existenta in cocalarismul desavarsit si insusit de pe vremea lu ceasca in zona respectiva, incluzand trufia minciuna hotia si darul de a se fura continuu pe ea insasi. ce treaba are psd prostule cu asa ceva?
42
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218