REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Premierul Orban: „Susținem oamenii să-și amâne plata ratelor, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri“

Premierul Orban: „Susținem oamenii să-și amâne plata ratelor, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri“

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 1004

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marți seară, despre sistemul financiar-bancar și ce se va întâmpla cu ratele românilor, în perioada epidemiei de coronavirus.

„Am anunțat că vom lua măsuri graduale, în funcție de evoluția epidemiei. Am luat măsura izolării, anchetei epidemiologice. închiderii școlilor. De aceea am dat recomandări, iar acum instituim interdicția.

Starea normală este democrația. Faptul că am ajuns la astfel de măsuri, le luăm pentru a avea grijă de sănătatea oamenilor. Sunt necesare, altfel nu am fi luat. În week-end oamenii au ieșit, dar eu cred că oamenii trebuie să respecte toate măsurile pe care le luăm.

Obiectivul nostru, în 5-7 zile, este să creștem capacitatea de testare la 2.500 pe zi. O să dăm dreptul spitalelor județene să facă achiziții directe.

De sănătatea sistemului bancar, depinde sănătatea economiei. În momentul în care nu mai împrumută oamenii, statul, este o problemă. Pe de o parte, trebuie să susținem oamenii să-și amâne plata unor rate, dar nu poți forța sistemul financiar-bancar să renunțe la venituri. Aici trebuie să existe un echilibru. Să nu pună băncile într-o lipsă de lichididăți. Echilibrul trebuie căutat", a spus Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu poti mai ipotentule? Fiindca tu si Werner sunteti slugile vandute strainilor? Orban ungurul de ce poate, toti presedintii straini si din America Latina pot si voi nu. Plecati dracului si lasati oameni adevarati cu coaiele la ei sa conduca tara in astfel de vremuri.
1
0
Da, saracii, nu cumva sa ramana fara banu' gros... tute-n gura de bou, cred ca dupa virusul asta pesedeu o sa se cace pe el de ras
4
0
Nu crezi ca hotii astia au facut destule venituri de pe pielea noastra? Pot si ei sa stea 2 sau 3 luni fara profit.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614