REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Premierul: Rectificarea bugetară va fi pozitivă

Premierul: Rectificarea bugetară va fi pozitivă

Replica API 7 septembrie 2017 | 00:00 449

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri că rectificarea bugetară va fi pozitivă, urmând să fie alocați mai mulți bani pe zona de sănătate.

"Rectificarea chiar o să fie pozitivă", a declarat Tudose, la Antena 3, conform Agerpres.

Întrebat unde vor fi alocați bani mai mulți, șeful Executivului a răspuns: "Pe zona de sănătate (...) vor fi niște bani alocați mai mulți".

Totodată, chestionat dacă la rectificarea bugetară vor fi dați bani în plus la Educație, premierul a precizat: "Da, un pic. Este pe plus".

Potrivit șefului Guvernului, vor fi și "tăieri" la anumite ministere la rectificarea bugetară.

"Sunt și tăieri. (...) Nu în sensul că nu-l mai las să facă ceva, dar dacă gradul de execuție este azi (...) de 50-54% la un minister, e clar că nu poate să-și cheltuie bugetul până la terminarea anului. A cerut foarte mult. Au fost ministere care în ianuarie au vrut jumătate din împărăție și fata cea mică, vorba poveștii. S-a dovedit că a fost mult mai mult", a spus Tudose.

În ceea ce privește Ministerul Apărării, premierul Tudose a precizat că acesta are în continuare 2% din PIB. De asemenea, șeful Guvernului a reluat nemulțumirile sale față de situația care a dus la demisia lui Adrian Țuțuianu din funcția de ministru al Apărării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Normal ca Tutuianu a fost fortat sa-si dea demisia. Pana aici nu gresesti. Ceea ce nu intelegi tu este ca Ponta avea nevoie de ceva fum pentru "noul proiect politic". Cu toate eforturile serviciilor care l-au ghidonat nitel pe Tutuianu, a iesit un fleosc. Succesuri, Poanto... LOL
1
1
tutuioanu a fost obligat sa-si dea demisia, nu aveti voi ciuma rosie oameni cu coloana vertebrala, capabili sa realizeze sa nu corespund pe functiile catapultati, de ce analfabetul pop nu-si da demisia solicitata in nenumarate randuri- corespunde dorintelor ciumei, ori tutuianu a comis o ilegalitate spunand un lucru real, adevarat. Auzi minciuna la penalul draknea, imi pare rau , am pierdut un bun ministru asta dupa ce l-ai fortat ptr asa ceva. Voua chiar nu va este rusine?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218