REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premierul României s-a RĂZGÂNDIT și AMÂNĂ reîntoarcerea ELEVILOR la ȘCOALĂ!

Premierul României s-a RĂZGÂNDIT și AMÂNĂ reîntoarcerea ELEVILOR la ȘCOALĂ!

Replica API 4 septembrie 2020 | 16:04 3670

Cursurile s-ar putea desfășura online în primele două săptămâni ale noului an școlar, urmând ca elevii să meargă la școală abia din 1 octombrie. Este un nou scenariu, cerut de medici, spune premierul Ludovic Orban.

„Au fost discuții pe această temă (ca școlile să înceapă fizic de la 1 octombrie, iar în intervalul 14-30 septembrie cursurile să fie online - n.r.). Există puncte de vedere exprimate de specialiști, în special medici, care spun că atât profesorii, cât și copiii, într-un procent foarte mare, revin din concedii, că o mare parte dintre cei infectați au spus că vin din concediu”, a spus Ludovic Orban, citat de Mediafax.

El a precizat însă că nu a fost luată o astfel de decizie, dar dacă se va lua, atunci va fi anunțată în timp util.

„Deocamdată lucrurile sunt așa cum le-am anunțat. Decizia de deschidere a școlii va fi luată în plan local”, a mai spus premierul, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminati cu comentariile idioate. Este clar ca se vor infecta atat copii cat si parintii sau bunicii.Chiar daca masca ajuta si te protejeaza, este f greu sa ii faci pe niste copii sa stea cateva ore cu masca pe fata si sa nu vorbeasca, sa se joace cu colegii lor. In plus, cu toate masurile de prevedere, faptul ca stau atatia intrun spatiu inchis, favorizeaza contaminarea. Si de aici, familia, bunicii, vecinii, prietenii,rudele..E rau oricum o " dai"! Este clar ca si acest an scolar este ratat, asta este. Problema este cum se va recupera materia, caci,vrem-nu vrem, 2020-2021 va fi unul online.
4
2
premierul nu s-a razgandit ci , impreuna cu cei ce stiu ce implica deschiderea scolilor, cauta solutia cea mai buna- abramburica cea care a desfiintat invatamantul in tara, scolile profesionale si a infiintat ceea ce a distrus invatamantul- care acum se vinde la kilogram- nu ii este rusine sa minta si sa dea solutii- jigodia ordinara
7
3
Zi de unu mai recent de la lovitura de stat din 89 pe nume Iliescu-fsn-psd, tatucul vostru ucigas de romani botisti
4
7
partid odios, care a omorat oameni la rascoala din 1907 si nu numai!
11
4
asta- i culmea scolile se amana iar cu votarea mergem in continuare sa nu- si piarda psd si pnl primari
13
2
In scoli se vor face mai intai sectii de votare,ca doar sunt mai importante pentru ei, scoala suporta amanare ca si asa nu sunt pregatiti nici guvernantii, nici edilii, ca nu se stie cine va castiga alegerile locale.
11
3
adica trebuiesc organizate alegerile dupa care ...vedem cu scolile....prostime o sa creada ce spune nenea asta!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108