REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Premierul Tudose, ieşire nervoasă la şedinţa de Guvern: Plecaţi acasă toţi...

Premierul Tudose, ieşire nervoasă la şedinţa de Guvern: Plecaţi acasă toţi...

Replica API 28 septembrie 2017 | 00:42 426

Mihai Tudose continuă seria ședințelor de guvern în care trasează sarcini într-o manieră extremă de dură și umple membrii cabinetului de cricitici.

În ședința de joi, victime au căzut secretarii de stat de la Ministerul Educației și cel de la Transporturi, care au fost prezenți în lipsa miniștrilor, relatează b1.ro.

În ceea ce privește educația, Mihai Tudose a fost extrem de nemulțumit de veșnicele problema privind lipsa manualelor la începutului anului școlar și a cerut ca să se ia măsuri din timp pentru ca situația să nu se repete și în 2018.

"Dacă toți sunteți de acord nu vreți să fiți de acord să începeți de astăzi, de astăzi nu de mâine, demersurile pentru manualele de anul viitor, cu legea manualului unic", i-a trasat sarcină Mihai Tudose secretarului de stat din Educație.

Premierul nu a uitat să îl ia la rost pe secretarul de stat și pentru existența manualului de sport, dar și pentru problema cu editurile și tipărirea manualelor.

Următorul pe lista de încasat critici de la premierul Tudose a fost secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor. Șeful executivului l-a atenționat pe acesta că dacă vor fi probleme cu circulația în momentul în care va venit zăpada, atunci toți din minister vor fi demiși.

"Eu vă spun foarte sincer, în primele 12 ore de la ultimul fulg de zăpadă după viscol dacă nu se circulă la negru plecați acasă toți, inclusiv cel de la aviație", a avertizat premierul, conform b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rau klingonianul,bai baiete,asta musca din asfalt mai ditai ca autogrederul!
0
0
Care va mai aduceti aminte cum ii dadea palme pe chelie pacaliciului??... Cam asa face asta cu guvernu' ... Adunare de umoristi tristi
0
0
Sa mai taie salariile, sa inchida spitale sa trimita doctori in strainatate, e rau cu hotii de la PSD, dar sa ne fereasca Dumnezeu de foamea PNListo-PDListo USLista.
0
2
sa va fereasca dumnezeu de iesirile noastre nervoase, ati adus tara la dezastru, totul se scumpeste, nu mai avem bani de medicamente, multi dintre noi, din nimicul primit si care se pare ca se va diminua datorita mintilor luminate din guvern ce vor sa introduca o noua formula de calcul pentru pensii si acelor in plata si , conform spuselor olgutei, unele vor creste altele vor scadea, uneori suntem nevoiti sa ne ajutam copii si nepotii, nu toti avem un tata penal ce asigura bolizi ''unicate'' odraslelor lor ce nu au invatat sa se iscaleasca, si nu din banii munciti cinstit, ci din buzunarele no
7
1
Asa taica, asa ! Esti un fel de Vlad Tepes dar fara tepe. Laminorul din Braila facea tepe foarte bune candva, dar a fost dat la fier vechi. Cauta un alt laminor din Romania, sau din sursa externa, cumpara vreo 600 de tepe si incepe urmatoarea sedinta de Guvern cu tepele in spatele tau. Amenajeaja in fata Guvernului campul de tepe pe pozitie, apoi...la treaba taica. La treaba. In Romania hotilor nu se mai poate altfel. Nu uita sa-ti pastezi si tie o teapa fiindca asa se termina in istorie. Tu paraseti ultimul nava, tara care se scufunda, dar si tu ai nevoie de ultima teapa. Oricum devi erou !
5
0
Pt tampitii psdului: dar cata vreme trebuie ca o tara sa sufere din cauza unui puscarias pe nume Dragnea Liviu si a unei cocote masculine numite Tariceanu Calinus? Pt idioti: Tudose ar trebui sa-i futa si la propiu si la figurat pe cacatii aia de ministrii, niste facaturi de oameni, slugi psdiste si monumente de incompetenta! Bai tampitilor, bai mocangiilor, desteptarea!!! Sunteti orbi ori nu vedeti ca colcaie tara de mocangii, de pupincuristi, de asistati sociali si de hoti ordinari cu statut de parlamentari? Boilor, ganditi-va la copii si nepoti, ca voi oricum mancati si cacat, daca-i gratis
7
0
Pana acum nimeni n-a auzit de acest Tudose, un individ bolovanos, lipsit de tact si care se crede o mare capacitate. A fost ministru in alte guverne, a facut omul asta ceva remarcabil pana acum? Daca a-ti lua peste picior colegii de guvern si a-i pune in dificultate, cu replici ce se vor ferme, in fata presei, se cheama management, atunci stiinta conducerii trebuie rescrisa. De Tudose, evident! Interesant ar fi sa vedem cata vreme vor mai accepta ministrii un asemenea necioplit...
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369